Sari la conținut
Home » Drama unui câine chinuit ani la rând! Patrupedul nu putea să doarmă de frică să nu fie rănit

Drama unui câine chinuit ani la rând! Patrupedul nu putea să doarmă de frică să nu fie rănit

Drama unui câine chinuit ani la rând! Patrupedul nu putea să doarmă de frică să nu fie rănit.

Patrupedul nu se aștepta să fie salvat!

Momentul în care un animal de companie scapă de tristeţea şi foamea pe care le îndura pe stradă poate fi considerat cel mai bun lucru care i se putea întâmpla, dar lucrurile nu stau întotdeauna aşa.

Numele lui este Buddy şi recent a fost salvat de pe străzi de o bună samariteană pe nume Megan Quiroz. Din păcate, procesul de adaptare al câinelui nu a fost atât de uşor sau de rapid pe cât credea ea.

Făcând o paralelă cu lumea animalelor, acest lucru reprezintă doar o mică parte din ceea ce trăieşte patrupedul din povestea următoare.

A îndurat abuzuri şi dezamăgiri atât de mulţi ani, încât chiar şi într-o casă unde este iubit şi îngrijit, câinele este alert. Buddy nu este un câine violent, dar este extrem de temător.

Într-o postare publicată de tânără pe contul ei TikTok, câinele este văzut dormind în picioare. Buddy se luptă cu somnul, temându-se că cineva îl va răni.

„Cum să-i explic că trebuie să doarmă, că nu mai este pe stradă şi că nu trebuie să fie alert? Că poate dormi în pace pentru că are în sfârşit o casă?” – este mesajul lui Megan ce însoţeşte videoclipul.

Bietul câine se teme, străduindu-se să nu-l cuprindă somnul, deşi oboseala lui este cronică. Înregistrarea dezvăluie şi dragostea lui Megan, care i-a pregătit o pătură, astfel încât căţeluşului să-i fie cald şi să nu se răcească.

Momentul frânge orice inimă, pentru că nu este un câine răsfăţat care vrea să evite odihna, ci un patruped maltratat cu un trecut trist care încă îl bântuie.

Drama unui câine!