Sari la conținut
Home » Salvarea miraculoasă a unui câine înfometat! Patrupedul era lipsit de speranță

Salvarea miraculoasă a unui câine înfometat! Patrupedul era lipsit de speranță

Salvarea miraculoasă a unui câine înfometat! Patrupedul era lipsit de speranță.

Totul s-a petrecut în Grecia!

Un câine din Grecia era prea flămând şi prea slăbit pentru a-şi găsi puterea să mai caute ceva de mâncare. Patrupedul simţea că viaţa se apropie de final şi tot ce-şi dorea era să fie lăsat în pace pentru a-şi da ultima suflare în linişte.

Dar voluntarii organizaţiei „DAR Animal Rescue” au ajuns la timp pentru a-l salva. Au luat câinele şi l-au transportat la vehicul.

Viaţa pe stradă îl afectase atât fizic cât şi psihic. Nu avea în cine să aibă încredere, pe nimeni care să-l iubească sau să-i spună că totul va fi în regulă.

Extrem de slăbit, câinele a fost dus de urgenţă la medicul veterinar.

Veterinarul a decis că cel mai bine este să păstreze câinele pentru o vreme. Avea nevoie de dietă specială şi medicamente pentru a-l ajuta să-şi recapete din nou puterile. Odată ce starea lui s-a stabilizat, a fost transferat la adăpostul organizaţiei DAR, unde voluntarii au continuat îngrijirile medicale.

Deşi extrem de slăbit şi extenuat, câinele a început să-şi arate personalitatea adorabilă. În câteva zile, a reuşit să-şi ridice capul, fiind bucuros că a fost salvat.

Salvarea miraculoasă a unui câine