De 1661 Vizualizari

Doi melci par a se săruta atunci când se întâlnesc pe un buștean

Nu ne-am fi gândit niciodată că aceasta ar fi putut fi o poveste de dragoste furtunoasă, dar curtarea dintre cei doi pare că se mișcă într-un ritm de melc.

Cei doi alunecoşi a avut o întâlnire amoroasă, atunci când ambii au decis să se târască de-a lungul unui buştean parțial scufundat într-un iaz pentru a vizita marginea apei.

melc 1

Pe măsură ce se apropiau unul de celălalt, melci s-au oprit pentru a se măsura, iar la o privire mai atentă păreau chiar că împărtășesc un scurt sărut.

După scurta introducerea, melcul mai mic a decis să se cocoaţe pe casa celuilalt melc pentru a avea o vedere mai bună a panoramei.

melc 3 melc 5

Imaginile, care a surprins, de asemenea, o reflectare minunată a melcilor în apă, au fost realizate de Willi Rolfes.

Willi, în vârstă de 49 de ani, a declarat: „Fiica mea a fost la o petrecere și în timp ce o aşteptam am văzut melcii pe buştean.”

„Pare că ce doi se sărută, dar cred că se investighează reciproc, în timp ce încearcă să găsească o modalitate de a trece unul peste altul, în încercarea de a evita apa.”

melc 4 melc 2

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X