Sari la conținut
Home » Diferită față de ceilalți, o pisică născută cu patru urechi a impresionat pe toată lumea!

Diferită față de ceilalți, o pisică născută cu patru urechi a impresionat pe toată lumea!

  • de
pisică

Diferită față de ceilalți, o pisică născută cu patru urechi a impresionat pe toată lumea!

Cum a fost posibil ca o pisică să se nască cu patru urechi?

Pe nume Midas, o pisică a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, asta după ce o trăsătură a sa o face diferită de restul animalelor de companie. Felina în vârstă de patru luni s-a născut în Turcia, cu un set suplimentar de urechi, iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Se pare că deformarea este legată de o mutație recesivă a genei de la părinții ei, fără însă să o ajute să audă mai bine. Potrivit declarațiilor stăpânului ei, toată această promovare în mediul online a pisicii are drept scop încurajarea adopției animalelor de companie care sunt diferite față de restul.

Pisica se comportă extrem de normal, având personalitatea obișnuită a unui animal de companie. Stăpânul pisicii are deja un câine și o altă pisică și speră că Midas se va înțelege cu acestea. El a mers cu animalul la veterinar, care l-a asigurat că Midas aude perfect, în ciuda malformației.

„Este o pisică foarte jucăușă și foarte prietenoasă. Doarme toată ziua și este trează toată noaptea. Îi place să doarmă pe pieptul meu sau pe umăr”, a spus proprietarul pisicii într-un interviu acordat dailymail.co.uk.

pisică
animal de companie