Sari la conținut
Home » Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta

Devotamentul câinilor. Un câine nu vrea să-și lase stăpânul la spital fără să fie și el alături de acesta. Un căţel insisten din Ucraina refuză să-şi părăsească stăpânul, luat pe targă de un echipaj de salvare.

Devotamentul câinilor. Cum îi înduplecă pe paramedici un cățel să-l lase în ambulanţă lângă stăpânul lui

Imagini virale cu un căţel devotat circulă pe reţelele sociale. Animalul refuză să-şi abandoneze stăpânul şi încearcă de nenumărate ori să urce în ambulanţă, alături de acesta, chiar dacă paramedicii îl dau jos.

Cățeii sunt unele dintre cele mai devotate animale de companie și care au cele mai pure suflete. Aceste lucruri sunt dovedite de un căţel din Ucraina, care a refuzat să-şi părăsească stăpânul, chiar şi în cele mai nefericite circumstanţe.

Imaginile surprinse arată patrupedul care dă târcoale ambulanţei în care este urcat stăpânul său, încearcă să se urce lângă el, sare pe lângă paramedici, latră la geam şi aleargă în faţa maşinii, totul pentru a-i convinge pe ambulanţieri să-l ia cu ei.

La un moment dat, căţelul reuşeşte să se urce în ambulanţă, dar un paramedic îl dă jos şi închide uşa. Animalul nu se lasă. Latră în dreptul geamului pasagerului, apoi aleargă în jurul autovehiculului care se pusese deja în mişcare.

Se pare că eforturile sale i-au înduioşat pe paramedici. În cele din urmă, cedează şi cheamă câinele să urce în spate, alături de targa pe care se afla stăpânul său.

În cele din urmă, patrupedul îi înduplecă şi salvatorii îl primesc în autospecială. Nu este precizat oraşul în care au fost filmate imaginile, sau când, ele fiind distribuite pe platforma X de Anton Gerashchenko, consilier în Ministerul Ucrainean de Interne