De 565 Vizualizari

Desi are doar 5 ani, o fetita este mamica unui ratoi! Cel putin asa crede pasarea…

Kylie Brown este o fetita de numai 5 ani, dar e deja mama, cel putin pentru ratoiul Snowflake, care o urmareste peste tot. „L-am adus acasa, pe acest galben si mic ghem de puf, care macaia intr-o cutie. Kylie se tot invartea in jurul cutiei, iar cand s-a uitat in interior, tipatul a incetat. Oriunde s-ar duce Kylie, rata merge dupa ea si e linistita, iar daca fata dispare din raza vizuala, Snowflake tipa si se panicheaza”, povesteste, potrivit Bored Panda,  Ashley Brown, mama lui Kylie.

Fetita si ratoiul sunt, asadar, de nedespartit. Fie ca este vorba de inot in timpul verii, fie de sanius in timpul iernii, Snowflake este mereu alaturi de Kylie.

„Sunt cei mai buni prieteni”, a mai spus mama fetitei, adaugand: „Vad cum Kylie creste si devine din ce in ce mai responsabila. Ea are foarte bine grija de rata”, a declarat Ashley Brown.

rata2

„Sunt mama lui „, spune la randul sau, Kylie.

rata4

rata5

rata7

rata1

Ratele retin lucruri din primele zile ale vietii lor. In caz ca nu-si vad mama biologica imediat dupa ce eclozeaza, ratusca va urmari orice alt obiect in miscare pe care-l va vedea, considerand ca acela este de fapt parintele sau…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X