Sari la conținut
Home » Neputința unei mame atunci când își vede bobocii într-o canalizare! Rața avea nevoie urgentă de ajutor

Neputința unei mame atunci când își vede bobocii într-o canalizare! Rața avea nevoie urgentă de ajutor

Neputința unei mame atunci când își vede bobocii într-o canalizare! Rața avea nevoie urgentă de ajutor.

Ea nu putea să ajungă la puii săi!

Pentru o familie de răţuşte care traversau strada spre un lac din apropiere, totul a început să se complice exact atunci când nimeni nu se aștepta. La un moment dat, fiecare boboc a căzut accidental într-o scurgere din apropiere, spre neputința unui bărbat care a fost martorul întregului eveniment.

Mama-raţă îşi putea vedea puii printre grilele canalului, dar nu putea ajunge la ei şi a aşteptat neajutorată în apropiere, sperând la o minune că cineva îi va sări în ajutor.

Bărbatul şi-a dat seama imediat că trebuie să ajute cumva această familie de răţuşte şi a contactat rapid RSPCA pentru a vedea dacă pot trimite un voluntar să-i salveze.

„Omul a văzut bobocii în canalizare, dar nu au putut să-i scoată. Mama lor devenea din ce în ce mai stresată, aşa că ne-a contactat pentru a cere ajutor”, a declarat Jenny Bethel, inspector RSPCA. „Folosind o plasă de pescuit pentru a bloca orificiul de scurgere şi alta pentru a-i captura, am reuşit să-i scot în siguranţă şi să-i aşez într-o cutie.”

Pentru a elibera răţuştele şi a le reuni cu mama lor într-un mod cât mai sigur posibil, Bethel a decis să o ducă pe mama-raţă spre un lac din apropiere. În timp ce se deplasa cu cutia în care se aflau bobocii, mama lor a urmat-o îndeaproape, dornică să se reunească în sfârşit cu micuţii ei.

De îndată ce au ajuns lângă lac, mama-raţă a şi intrat în apă, iar Bethel a lăsat bobocii să iasă din cutie. Desigur, răţuştele ştiau exact unde să meargă.

„A fost minunat să-i văd alergând fericiţi spre apă şi înotând după mama lor”, a spus Bethel.

Neputința unei mame