Sari la conținut
Home » Prietenia specială dintre un cățel și o rață! Cei doi sunt de nedespărțit

Prietenia specială dintre un cățel și o rață! Cei doi sunt de nedespărțit

  • de

Prietenia specială dintre un cățel și o rață! Cei doi sunt de nedespărțit.

Cum a fost totul posibil?

Nu mai miră pe nimeni în ziua de astăzi prieteniile dintre animalele din specii diferite, iar de această dată, o raţă și-a găsit cel mai bun prieten în prezența unui câine!

Lacul din spatele casei lui Evan Hastings poate fi destul de plictisitor pentru o rață fără a avea un prieten pe măsură. Totul s-a schimbat însă când l-a întâlnit pe McGee.

„Este un câine minunat şi prietenos”, mărturiseşte Hastings. „Cred că raţa se simţea singură şi a început să-l hărţuiască pe McGee. În scurt timp au devenit cei mai buni prieteni.”

Adorabilul câine în vârstă de 6 ani are o inimă uriaşă şi nu pare deloc deranjat de faptul că prietena sa cu pene este puţin cam insistentă.

Daffy încearcă constant să-i atragă atenţia patrupedului, iar McGee este incredibil de răbdător. Îşi împarte chiar hrana cu Daffy în fiecare dimineaţă şi mănâncă din acelaşi bol.

„În timpul zilei, McGee stă culcat pe iarbă, iar raţa, cel mai probabil, stă cocoţată pe spatele lui”, povesteşte Hastings. „Cred că McGee se enervează după un timp, pentru că raţa îl ciuguleşte neîntrerupt dine cine ştie ce motiv.”

Raţa, poreclită Daffy, îşi petrece acum zilele bălăcindu-se alături de McGee.

„Când înoată împreună, raţa încearcă întotdeauna să rămână pe spinarea câinelui”, spune Hastings. „Uneori, când este acolo, îşi întinde aripile cât poate de mult – e o scenă atât de amuzantă”.

Daffy cu greu se desparte de McGee, iar când se înserează, cei doi petrec ore bune înotând împreună. Lui Daffy îi place să sară în iaz, să înoate şi să-l scoată pe McGee din apă. McGee pare să se bucure de momentul în care Daffy se urcă pe spatele său.