Sari la conținut
Home » Surpriza unei familii pentru câinele bolnav în fază terminală! Cele mai frumoase clipe petrecute împreună

Surpriza unei familii pentru câinele bolnav în fază terminală! Cele mai frumoase clipe petrecute împreună

  • de

Surpriza unei familii pentru câinele bolnav în fază terminală! Cele mai frumoase clipe petrecute împreună.

Patrupedul, membrul important al unei familii!

Un câine merită toată atenția noastră, iar de aceea trebuie să ne asumăm toate responsabilitățile: să-l iubim și să-l îngrijim mereu, pe parcursul întregii sale vieți, ca și când ar fi un alt membru al familiei.

Potrivit four-paws.org, acesta este si cazul familiei lui Stephen Rampersad, care și-a iubit în mod deosebit patrupedul, Wilson, un Brac German de 14 ani.

Din păcate, durata de viaţă a unui câine este semnificativ mai scurtă decât cea a oamenilor şi, ca urmare, familia lui Stephen a trebuit să sufere durerea pierderii câinelui.

Wilson fusese diagnosticat cu cancer de vezică şi stomac, și nu aveau prea multe de făcut. Cu toate acestea, după ce a primit veştile îngrijorătoare, întreaga familie a evitat imediat tristeţea hotărând să-i ofere câinelui câteva zile frumoase din viaţă.

Astfel, Stephen Rampersad, soţia sa Christen şi copiii lor, Noah şi Jonah, au petrecut un weekend întreg cu iubitul lor Wilson. Mai întâi i-au dat un analgezic, apoi l-au plimbat cu barca şi i-au permis să se bălăcească liber în apă pentru ultima dată. Câinele s-a bucurat, de asemenea, de excursii cu maşina şi de vizite la magazinele sale preferate.

Surpriza unei familii pentru câinele bolnav