O femeie din Australia a avut parte de un șoc puternic în momentul în care, într-o dimineață, neauzind cum latră câinele care dormise în fața casei într-o cușcă, s-a dus să vadă ce face patrupedul. În locul prietenului ei, australianca a dat peste un piton cu o lungime de 2,5 metri, care se odihnea netulburat. Femeia a înțeles imediat că șarpele i-a mâncat cățelul și a sunat, disperată, la poliție, pentru a scăpa de reptilă.piton

Ea a făcut un lucru bună că a legat câinele deoarece trăia într-o zonă cu multe animale sălbatice. A ieşit dimineaţa să elibereze câinele, dar în loc de el a dat de un piton uriaş. A cerut ajutorul nostru deoarece şarpele era ataşat de lanţ. A fost foarte supărată din cauza acestui incident„, a povestit unul dintre cei care au ajutat la capturarea pitonului.
Australianca își legase câinele în cușcă, pentru prima dată, chiar în seara în care acesta a fost devorat de piton, pentru că locuiește într-o zonă împânzită de animale sălbatice și nu voia ca patrupedul să le provoace și să-și pună viața în pericol.
piton 1