Sari la conținut
Home » Descoperire de importanță uriașă pentru întregul glob. Ce au găsit cercetătorii la un urs care ar avea până la 40.000 de ani

Descoperire de importanță uriașă pentru întregul glob. Ce au găsit cercetătorii la un urs care ar avea până la 40.000 de ani

Descoperire de importanță uriașă pentru întregul glob. Ce au găsit cercetătorii la un urs urs de peșteră din Epoca de Gheațăcare care ar fi murit acum 40.000 de ani.

Un urs de peșteră din Epoca de Gheațăcare ce ar avea până la 40.000 s-a conservat perfect. Exempalrul a fost găsit în Rusia.

Conform CNN, descoperirea impresionantă a fost făcută de ciobanii cu turme de reni, pe Insulele Lyakhov. Înainte de acest exemplar, oamenii au găsit doar oasele acestor animale. Rămășițele despre care vorbim au conservat până și nasul, transmit o echipă de cercetători de la o universitate din Siberia.

„Astăzi am găsit primul și singurul exemplar al acestei specii – o carcasă întreagă de urs, cu țesuturile moi. Este conservat cu totul, cu toate organele interne, până și nasul”, a transmis cercetătoarea Lena Grigorieva.

Ursus spaleus este o specie preistorică ce a dispărut acum 15.000 de ani

„Înainte, doar cranii și oase au putut fi găsite. Această descoperire este de importanță uriașă pentru întregul glob”. Ursus spaleus este o specie preistorică ce a dispărut acum 15.000 de ani.