De 565 Vizualizari

DEMERS: Joel Sartore (National Geographic) intentioneaza sa fotografieze 12.000 de specii animale inainte ca acestea sa dispara!

Caini salbatici africani (Lycaon pictus), animale pe cale de disparitie, fotografia te de Joel Sartore la gradina zoologica Omaha/SUA

Joel Sartore, fotograf pentru National Geographic, s-a hotarat sa fotografieze 12.000 de specii animale inainte ca acestea sa dispara. Si este o misiune care nu ii va lasa deloc timp de odihna, scrie, potrivit Agerprers, directmatin.fr.

Artistul fotograf spera ca astfel sa avertizeze populatia globului asupra riscurilor la care sunt supuse mii de animale și sa atraga atentia ca toate speciile au importanta lor pe planeta, de la cea mai mica insecta la cel mai mare pradator.

Joel Sartore a fotografiat deja circa 5.000 de specii, iar rezultatul muncii sale poate fi vazut online, pe ceea ce el a numit „Arca lui Foto”. Unele dintre fotografiile sale sunt, de altfel, singurele ocazii in care pot fi vazute de aproape unele specii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X