De 2208 Vizualizari

De ziua lui, parintii l-au dus pe Ionut la o manastire in Bulgaria

Ionut si fratele sau mai mare au fost centrul universului pentru parintii lor. Mama lor, Andreea, isi petrecea tot timpul alaturi de ei si incerca sa le ofere o viata cat mai buna.

De ziua micutului Ionut, copilul care a sfarsit ieri in coltii unor caini aflati pe un domeniu privat,  mama i-a dus pe cei doi intr-o vacanta in Bulgaria. Acolo l-au sarbatorit si pe Ionut, care a implinit 4 ani pe 18 august. Una dintre cele mai importante momente ale zilei de nastere ale copilului a fost vizitarea manasirii Sfintii Constantin si Elena. In religia ortodoxa, cei doi Sfinti reprezinta legatura puternica dintre mama si fiu.

1150134_668522583176815_510269336_n

4 Comentarii

  1. Puscarie ptr cei vinovati si moarte haitelor de ciini care iau viatza ingerilor de copii!!! Asa ceva trb pedepsit fara discutie! Romania a devenit Jungla Ong -urile la fel de vinovate ca cei care au facut legi ptr animale in defavoarea oamenilor! FACETI DREPTATE!!! Trb sa iesiti in strada sa-i OBLIGATI sa dea legi ptr OAMENI nu ptr ANIMALE!! Nicaieri in lume nu exista o asa situatie!!

  2. bunica unde era la pascut?????????????????? de ce nu a avut grija de copii?????

  3. este inadmisibil,revoltator! maidanezi sunt in mai toate orasele . chiar daca unii (caini) sunt periculosi sau nu, cu siguranta trebuie luata o hotarare drastica ! cateodata,cand treceam pe langa „haite” de caini(mai mult de 5) sareau sa muste fara motiv ,eu fiind cu copilul de mana…ganditi-va ce s-ar fi putut intampla… Nu este doar vina celor resposabili de animale,de legi,etc ci in egala masura si a oamenilor care ii hranesc pe maidanezi ! CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE !!!!!!!! Vom fi cu inima,cu sufletul alaturi de ei in asemenea momente extrem de dureroase ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,pe micutul ingeras !

  4. Pt Mihai care intreaba cu nesimtire daca bunica era la pascut: anul acesta au fost muscati in capitala aproape 10.000 de persoane de toate varstele, putea sfarsi oricare dintre ele ca si acest copilas nevinovat, incearca si te pune un moment in locul familiei lui Ionut si poate vei dori si tu sa se rezolve aceasta problema! Sunt cu sufletul alaturi de aceasta familie, D-zeu sa le dea putere si mangaiere

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X