Sari la conținut
Home » Update:Tatal a aflat de tragedie de la televizor!

Update:Tatal a aflat de tragedie de la televizor!

Autor:  Cristina Botezatu,  Petrișor Cană,  Andreea CiulacUn copil de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropiere de Parcul Studențesc Tei din sectorul 2 al Capitalei.

UPDATE. Deși inițial s-a vehiculat că incidentul a avut loc în parc, Primăria sectorului 2 a informat că este vorba despre un teren privat.”Referitor la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil, fiind muşcat de un câine, Primăria sectorului 2 precizează că acest incident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50, respectivul teren aparţine SC Laguna Tei SRL, iar incidentul nu a avut loc în Parcul Tei”, se arată într-un comunicat de presă.

Cei doi frați erau la plimbare cu bunica lorDin primele informații reiese că bunica a sunat la telefonul de urgență 112, la ora 12.22. Femeia a spus că nu îl mai găsește pe unul dintre nepoți, cu care ieșise la plimbare în parc. La fața locului a ajuns un echipaj al Secției 7 Poliție, care l-a descoperit pe micuțul mort într-un tufiș.Bunica le-a povestit că, la un moment dat, cei doi frățiori s-au îndepărtat de ea. Apoi, băiatul de șase ani s-a întors plângând, spunând că fratele lui mai mic este încolțit de câini. Pentru că nu îl găsea și intrase în panică, a sunat la 112.„Când au ajuns polițiștii acolo, copilul nu mai prezenta urma vitale”, au precizat pentru EVZ surse din Poliția Capitalei. Celălalt copil are răni la picioare, provocate de mușcăturile câinilor. La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști a Serviciului Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei. Tatăl copilului, chemat la fața locului, a declarat că a auzit de la televizor despre tragedie. Bunica micuțului a fost audiată la Secția 7. Vom reveni cu amănunte.