De 823 Vizualizari

Directorul Poliţiei Locale şi cel de la Asistenţă Socială, daţi afară de primarul Onţanu, după tragedia petrecută lângă parcul Tei!

Breaking news!

Ancheta in cazul micutului sfasaiat de caini pe un teren privat din Sectorul 2 al Capitalei a inceput sa intre pe linia dreptatii.

Vina nu a ramas doar pe copil, pe bunica si pe caini ci au fost trasi la raspundere si cei cu adevarat raspunzatori pentru moartea baietelului in varsta de doar 4 ani.

150184_414131591949250_2111621260_n

Doi capete de conducere au cazut astazi, la dispozitia primarului Neculai Onţanu:

„Primarul Neculai Onţanu a emis miercuri dispoziţia de sancţionare a lui Aurel Dobrilă, director generalal Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, şi a Isabelei Hurjui, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socialăşi Protecţia Copilului Sector 2, pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor ce revin, conform legii, celor două instituţii în legătură cu cazul copilului omorât de câinii comunitari pe terenul unei firme private”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

De asemenea, edilul a înaintat Comisiei de Disciplină constituită la nivelul Primăriei Sectorului 2 propunerea pentru desfacerea contractului de muncă a celor doi directori.

3 Comentarii

  1. dan viorel spune:

    Toti sunt trasi la raspundere mai putin cei vinovati !

  2. STANCIU STELIAN spune:

    PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE SI DE LA COADA SE CURATA………SE APLICA LEGEA ROMANEASCA……DEFINITIE….LEGEA ESTE O BARIERA PE SUB CARE TREC CAINII PESTE CARE SAR CAII SI SE OPRESC IN EA BOII…(PROSTII )

  3. Mai retard cu osanza. De ce nu te autoconcediezi grasime puturoasa.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X