Stiati ca

De ce pisica lui Taylor Swift e în topul celor mai scumpe animale din lume

Taylor Swifft a cunoscut succesul încă din adolescență, iar acum se bucură de o carieră impresionantă și de dragostea fanilor din întreaga lume. Vedeta a reușit recent să intre în istorie după ce a ocupat nu mai puțin de 10 poziții în topul Billboard Hot 100.

Taylor Swift si Olivia, pisica in valoare de 97 milioane de dolari

 

De ce pisica lui Taylor Swift e în topul celor mai scumpe animale din lume.

Taylor Swift este una din cele mai cunoscute artiste din întreaga lume. Aceasta a reușit recent să intre în istorie după ce a ocupat primele 10 locuri din topul Billboard Hot 100. Solista a bătut un record muzical odată cu lansarea albumului „Midnights”, iar acum se bucură de o avere impresionantă și de iubirea fanilor de peste tot. Cântăreața nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile sale, așa că a scos o sumă uriașă din buzunare pentru felina ei.

Solista a bătut un record muzical odată cu lansarea albumului „Midnights”, astfel că mai ales acum își permite să își facă plăcerile. Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba despre anumite lucruri.

Fanii ei au văzut asta atunci când au luat la cunoștință suma uriașă pe care a dat-o pe felina sa. Mai exact, pisica artistei costă 97 de milioane de dolari. Animalul său de companie este în top 3 cele mai scumpe din lume.

Pe primul loc în top se află un ciobănesc german de 500 de milioane de dolari, iar pe al doilea o pisică de 100 de milioane de dolari. Al patrulea loc le revine lui Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, câinii lui Oprah Winfrey.

Felina cântăreței este rasa Scottish Fold și se numește Olivia. Vedeta a decis să o numească așa după personajul Mariskei Hargitay din ”Law & Order: Special Victims Unit”. Starul internațional iubește foarte mult animalele de companie și mai are acasă două pisici: Benjamin Button și Meredith Grey.

Care dintre animalele de companie au făcut averi pentru cele mai influente personalități

„Pe măsură ce fenomenul influencerilor continuă să crească, am vrut să aflăm care dintre animalele noastre de companie au făcut averi pentru cele mai influente personalități și, bineînțeles, care pisici s-au clasat pe primele locuri”, se arată pe allaboutcats.com.

„Mulți dintre prietenii noștri blănoși nu doar câștigă bani din reclame sponsorizate, ci mulți au și propriile lor produse, găzduiesc evenimente live și o pisică de pe lista noastră și-a dezvoltat chiar și propria marcă de hrană premium”, se mai arată în material.

Cu siguranță cei mai mulți oameni se uită lung la animalul de companie al artistei, dar fanii se bucură de legătura care există între Taylor și felina de rasă.

Recent Posts

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău. Important este să știi să ”traduci”…

2 săptămâni ago

O pisică mers singură la veterinar să nască. Unde se întâmplă asta

O pisică a mers singură la veterinar să nască, acest lucru s-a întâmplat la noi…

2 săptămâni ago

De ce este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă

De de este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă conform specialiștilor în…

3 săptămâni ago

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele și primii pacienți care au cerut ajutorul specialiștilor. Sezonul…

4 săptămâni ago

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate cu dispariția

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate, în acest moment, ca niciodată înainte. Aceste animale…

4 săptămâni ago

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de sănătate

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de…

o lună ago

Parteneri

  • INFOACTUAL

  • INFOACTUAL