De 1235 Vizualizari

De ce a părăsit, în grabă, Taylor Swift, Noua Zeelandă?

Cantareata americana, Taylor Swift, a parasit Noua Zeelanda, dupa ce a fost criticata ca ar fi pus in pericol viata unei pasari rare prin inregistrarea unui videoclip, au informat mass-media locale citate de EFE, potrivit Agerpres.

Intr-un comunicat, echipa de filmare „Cherokee Films” a pledat in favoarea interpretei, a respins acuzatiile ca ar fi produs orice fel de daune habitatului acestor pasari si a oferit o donatie programului de reproducere a ciocarliilor marine, potrivit portalului de stiri Stuff.

Presa neo-zeelandeza a informat ca Taylor Swift se afla deja in Australia, pentru a petrece cateva zile in Queenstown, impreuna cu iubitul.

Grupuri pentru protectia mediului au acuzat-o pe Swift ca a incalcat interdictia de tranzit a vehiculelor in timpul inregistrarii de saptamana trecuta a unui videoclip pe plaja Bethells, in nordul tarii, unde este habitatul unor ciocarlii marine neo-zeelandeze.

sursa foto: telegraph.co.uk

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X