De la un cățel speriat din adăpost, un patruped a devenit cel mai bun prieten al tânărului care l-a adoptat.

Recunoștința unui cățel salvat din adăpost!

Adoptat dintr-un centru pentru animale din Noua Zeelandă, Stanley este personajul principal într-o frumoasă poveste de transformare după ce a fost adoptat de un tânăr cu suflet mare. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni, însă acest drum a fost unul de durată, transformarea având nevoie de timp.

Clarence l-a cunoscut pe cățel atunci când lucra ca voluntar pentru adăpostul din apropiere. Doi pui de 6 luni au fost găsiţi pe o proprietate abandonată împreună cu mama lor, iar Clarence a trebuit să se ocupe de îngrijirea unuia dintre câini timp de câteva săptămâni.

Pentru Stanley, a fost departe de dragoste la prima vedere.

„El a fost îngrozit când l-am adus acasă şi i-a trebuit o oră să coboare din maşină”, a spus Clarence. „Odată ce a prins puţin curaj, i-am oferit o baie caldă, nişte mâncare şi un culcuş confortabil în fata şemineului.”

Este posibil ca Stanley să fi îmbătrânit şi să fi devenit mai înţelept, dar nu şi-a pierdut niciodată nevoia de a fi aproape de salvatorul său.

„Dacă conduc, trebuie să îl mângâi mereu, altfel mă va atenţiona”, a explicat Clarence. „Dacă ne uităm la televizor, se întâmplă acelaşi lucru. Mă va atenţiona cu labele până când îi arăt afecţiune. Face parte din caracterul lui. Dacă nu sunt în preajmă, începe să-i facă acelaşi lucru şi prietenei mele.”

Atât proprietarul, cât şi câinele, adoră aventurile în aer liber în Noua Zeelandă şi, de îndată ce Stanley vede oceanul, un râu sau un lac, sare în apă fără să stea pe gânduri.

Cățel
Cățel