De 1105 Vizualizari

A dat ordin câinelui rottweiler să atace polițiștii

sursa fotot - https://en.wikipedia.org

Scandal pe străzile din Capitală, după ce mai mulţi agenţi au fost atacaţi de un câine rottweiler, o rasă de câini puternici, cu o bună dezvoltare genetică a instinctelor de pază.

Potrivit agenților, animalul a primit comandă chiar de la stăpânul lui, care ar fi refuzat să îi pună botniţă. Poliţiştii veniseră să aplaneze un conflict între proprietarul cainelului şi un taximetrist asupra căruia bărbatul ar fi încercat, de asemenea, să asmută rottweilerul.

Agenţii nu au fost atacat de câine pentru că s-au apărat folosind spray lacrimogen.

Proprietarul câinelui a fost încătuşat şi dus la secţie şi acum are dosar penal pentru ultraj.

Totul a plecat după ce oamenii au recalamat la 112 că agresorul a vrut să asmută câinele pe un taximetrist, potrivit Stirileprotv.ro.

Cainii din rasa Rottweiler sunt foarte puternici, au instincte protectoare native, astfel ca un dresaj si o ingrijire corespunzatoare ii pot face caini de companie excelenti.

Despre aceasta rasa de caine se considera ca este rezultatul incrucisarii unui descendent al cainilor-pastori din timpurile romanilor si a unui descendent al cainilor ciobanesti germani. Rasa poarta numele regiunii Rottweil. De la inceputul secolului al XX-lea, cainele din aceasta rasa a fost utilizat ca si caine politist. Primul club de Rottweiler in Germania a fost fondat in 1914. In 1935, rasa Rottweiler a fost recunoscuta oficial de catre American Kennel Club (AKC ), iar in 1936 acesti caini au participat la expozitiile Crufts in Marea Britanie. La mijlocul anilor ’90, popularitatea acestei rase canine a atins un record, fiind cainele cel mai inregistrat din AKC.

In prezent, este foarte raspandit atat in Europa, cat si in America.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

O camera GoPro, un motan si amicii rottweileri

„El este seful cainilor”

O camera GoPro, un motan si amicii rottweileri
19 Ian, 2016 la 2:00 pmModifica

Sobru, ponderat, loial! Intr-un cuvant: Rottweiler!

Sobru, ponderat, loial! Intr-un cuvant: Rottweiler!
08 Dec, 2015 la 9:00 amModifica

Un rottweiler isi arata coltii la comanda

Un rottweiler isi arata coltii la comanda
01 Iul, 2015 la 10:50 amModifica

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X