1418 Vizualizari

Manny s-a „prins” de modalitatea de funcționare a camerei si si-a chemat prietenii la o ședinta foto

"El este seful cainilor"

Camerele GoPro sunt folosite in special pentru imortalizarea momentelor dinamice, fiind intalnite frecvent in sporturile cu motor pentru inregistrarea cursei respective. Insa, un motan pe nume Manny s-a „prins” de modalitatea de functionare a camerei si si-a chemat prietenii caini la o sedinta foto, scrie, potrivit Agerpres, portalul nextshark.com.

manny1

Proprietarul lui Manny, care are pe Instagram contul @yoremahm, a declarat pentru portalul Love Meow ca motanul a invatat singur sa foloseasca camera GoPro in timpul unei sesiuni foto in natura si de atunci de cate ori vede camera pozitionata undeva afara se catara si declanseaza butonul pentru realizarea fotografiei.

manny 2

Invitandu-si prietenii caini la cateva sedinte foto, doi dintre acestia fiind rottweileri, Manny a ajuns foarte cunoscut pe Instagram, unde proprietarul sau a postat fotografiile respective insotite de mesajul „El este seful cainilor!”.

manny3

Manny a fost gasit pe strada de proprietarul sau dupa ce fosta pisica a acestuia murise.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X