Sari la conținut
Home » Animalul de companie al anului. Cum a a ajuns un câine fără stăpân să fie constultant auto pentru Hyundai

Animalul de companie al anului. Cum a a ajuns un câine fără stăpân să fie constultant auto pentru Hyundai

sursă foto:thedad.com

Tucson este un câine de stradă care a fost văzut adesea petrecând lângă un showroom de mașini Hyundai din Brazilia. În curând, adorabilul câine s-a împrietenit cu angajații showroom-ului, care l-au inclus în familia lor și l-au făcut angajat onorific cu tot cu propria sa carte de identitate.

În conformitate cu un raport publicat în World of Buzz, Tuscan Prime a fost adoptat pe 21 mai 2020, de către Hyundai Serra, ES, punctul de vânzare din Brazilia.

Tucson promovează adopția animalelor

Acum, Tucson are peste 180.000 de urmăritori pe rețelele de socializare și a ajutat mulți câini vagabonzi, livrând donații de mâncare și jucării organizațiilor care au nevoie de sprijin.

sursă foto: sursă foto: ro.wanimali.eu; Tucson la datorie
sursă foto: sursă foto: ro.wanimali.eu; Tucson la datorie

Săptămâna aceasta, vă spunem povestea lui Tucson Prime, unul dintre cei mai iubiți câini din Brazilia, după ce a devenit viral pentru povestea sa emoționantă. Și, deși călătoria sa ca angajat al Hyundai a început în 2020, acest cățeluș continuă să promoveze adopția animalelor și a încurajat mulți oameni să sprijine multe animale la fel ca el.

Numit după cea mai bine vândută mașină din reprezentanță, Tucson a fost văzut de mai multe ori afară de către personal, deoarece tânjea după puțină dragoste și atenție din partea oamenilor. Dar numai până când managerul showroom-ului, Emerson Mariano, l-a luat acasă pentru a-i oferi o baie, mâncare și chiar un nume.

Tucson Prime a devenit angajatul onorific al Hyundai

Din acea zi, Tucson a devenit un angajat onorific al reprezentanței, mulți oameni vizitându-l în timp ce păzea showroom-ul, deoarece s-a transformat într-un mare avantaj pentru companie și o față prietenoasă pentru tot personalul, care continuă să arate unele dintre cele mai dulci momente cu el pe Instagram.

sursă foto: ro.wanimali.eu; Tucson cținele simbol
sursă foto: ro.wanimali.eu; Tucson câinele simbol Hyundai

„Noul nostru membru are aproximativ un an, a fost întâmpinat de familia Hyundai și a cucerit deja colegii și clienții”, se arată în prima postare de la adopția sa.

Acum, Tucson are peste 180.000 de urmăritori pe rețelele de socializare și a ajutat mulți câini vagabonzi, livrând donații de mâncare și jucării organizațiilor care au nevoie de sprijin.

În urma poveștii sale, un alt câine adorabil a fost adoptat de o altă reprezentanță din Brazilia, Vision Carway, devenind rapid un alt câine celebru și ajutând la creșterea rapidă a vânzărilor, în timp ce întâmpina clienții și poșta despre zilele sale în cadrul companiei.