De 2338 Vizualizari

Cursa a companiei Air Canada, deviata pentru a salva un caine!

Simba, un bulldog francez de sapte ani, se afla la bordul unei curse Tel Aviv – Toronto, cand pilotul aeronavei a observat ca unul dintre radiatoarele din cala nu mai functioneaza, iar temperatura scade acolo.

Ingrijorat de pericolul la care era expus catelul – bulldogul francez fiind o rasa care suporta cu greu temperaturile extreme – pilotul a deviat aeronava catre aeroportul din Frankfurt.

„La acea inaltime, temperatura de afară este in jur de minus 50 – minus 60 de grade. Chiar daca avionul este izolat termic, probabil in cala tot s-ar fi inregistrat temperaturi negative. Capitanul este responsabil pentru toate vietile celor care sunt la bord, indiferent ca este vorba de un om sau de un caine”, a declarat pentru City News, Phyl Durby, expert in aviatie.

De la Frankfurt, Simba si stapanul sau au luat alta cursa spre Toronto. Operatiunea de salvarea a catelului a dus la o intarziere de 75 de minute pentru ceilalti pasageri, insa acestia nu au parut deranjati si au inteles situatia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X