Sari la conținut
Home » Curiozitatea unui pui de urs, surprinsă de o cameră amplasată în munți!

Curiozitatea unui pui de urs, surprinsă de o cameră amplasată în munți!

  • de

Curiozitatea unui pui de urs, surprinsă de o cameră amplasată în munți!

O cameră amplasată într-o pădure din Parcul Național Piatra Craiului a surprins imagini superbe!

Noi imagini superbe surprinse de camerele de monitorizare a faunei din pădurile României! De această dată, un pui de urs se joacă cu o cameră de monitorizare a faunei montată într-o pădure din Piatra Craiului. Imaginile au fost înregistrate chiar de camera care este tăvălită prin zăpadă de puiul de urs.

Imaginile au fost postate pe Facebook de reprezentanții Romsilva, compania care administrează rezervația naturală Piatra Craiului:

„Faceți cunoștință cu cel mai curios și năzdrăvan puiuț de urs! Această cameră de monitorizare din Parcul Național Piatra Craiului a devenit punctul de interes pentru un pui de urs curios și hotărât să facă niște schimbări de…decor, iar mama lui pare să nu aibă nimic împotrivă. Vă invităm să vizionați videoclipul până la final și vă garantăm amuzament sută la sută”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Romsilva.

Curiozitatea unui pui de urs

Potrivit reprezentanților Romsilva, România are una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa. În Parcul National Piatra Craiului, fauna este strict protejată. Acest parc are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare sunt păduri.