De 5220 Vizualizari

Cutremurător! A lovit cu mașina trei câini și s-a dus liniștit acasă. „Viteazul şofer şi-ar fi văzut de drum…”

În fiecare zi, animalele sunt implicate în accidente rutiere. Oamenii sunt disperați că animalele mor în chinuri groaznice.

În fiecare secundă, în lume, se întâmplă tot felul de lucruri șocante, adevărate lecții de viață pentru unii dintre noi. De exemplu, unii salvatori ne arată ce fac ei din dragoste pentru animalele aflate în suferință.

Un vitezoman ce gonea pe șoseaua care duce la Șicula, Arad, a spulberat trei câini cu mașina. Doi dintre ei au murit pe loc, iar al treilea, o cățelușă cu caracteristici de labrador, a fost dusă de un martor la un cabinet medical veterinar. Vietatea este suspectă de hemoragie internă.

”CUMPLIT! În această seară, în Ineu, pe şoseaua care duce la Sicula, un Mercedes verde cu numărul AR 11 ZPK a spulberat 3 câini într-o clipă. Doi nu au supravieţuit impactului şi acum zac în şanţ, al treilea – o căţeluşa cu caracteristici de labrador se află acum la un cabinet medical, suspectă de hemoragie internă. „Viteazul” şofer şi-ar fi văzut de drum, dacă din cauza izbiturii puternice nu şi-ar fi pierdut plăcută cu numărul de înmatriculare. Şi ce credeţi? A vrut să ducă la medic căţeluşa????

Nici vorba, noroc cu o doamna de ispravă, care a fost martoră la accident şi a transportat-o. Judecaţi voi: toţi cei care se cred oameni chiar sunt? Cineva trebuie să îl recunoască pe nemernic după aceste informaţii, ajutaţi-ne să-l identificăm! Încercăm să îl găsim pe proprietarul căţeluşei, are zgărdiţa. Şi acesta este de acuzat, de ce a lăsat-o pe stradă?”

 

4 Comentarii

  1. Da i dracu de câini. Sa nu se fi spart spoilerul amaratului

  2. Ce cautau cainii pe strada? Cainii trebuie sa stea in curte sau in padocuri nu pe strada. Cainii salbatici sunt mult mai rai si mai periculosi decat lupii. O multime de oameni sunt sfartecati de cainii nimanui si nu se gaseste nici un binevoitor sa jeleasca oamenii care nu mai pot munci din cauza potailor. Oamenii platesc impozite sa fie aparati de tot felul de javre. Animalele nu platesc impozit. Animalul este facut sa slujeasca omul, nu sa il ameninte.
    Dupa logica voastra stramba am putea zice asa: un om a taiat si a mancat o gaina, sau un porc, etc si s-a dus linistit la culcare. Pe bune? Daca tot vorbim de suferinta, stiti ca si iarba sufera cand o tai? Nu zice nimeni sa cream suferinte inutil, insa am vazut de atatea ori caini care stau ca nesimtitii in mijlocul strazii asteptand sa fie ocoliti de masini, am vazut de atetea ori oameni sarind in fata masinilor de frica cainilor, incat nu pot sa spun decat: va pasa de caini? Strangeti-i pe toti si bagati-i in padocuri. Respectati legea care spune ca: daca in 2 saptamani cainele nu este luat acasa de nimeni sa fie eutanasiat. Cel care ia cainele acasa sa fie periodic verificat iar daca nu mai are cainele sa fie drastic amendat pentru abandon.

  3. Ce cautau cainii pe strada? Cainii trebuie sa stea in curte sau in padocuri nu pe strada. Cainii salbatici sunt mult mai rai si mai periculosi decat lupii. O multime de oameni sunt sfartecati de cainii nimanui si nu se gaseste nici un binevoitor sa jeleasca oamenii care nu mai pot munci din cauza potailor. Oamenii platesc impozite sa fie aparati de tot felul de javre. Animalele nu platesc impozit. Animalul este facut sa slujeasca omul, nu sa il ameninte.
    Dupa logica voastra stramba am putea zice asa: un om a taiat si a mancat o gaina, sau un porc, etc si s-a dus linistit la culcare. Pe bune? Daca tot vorbim de suferinta, stiti ca si iarba sufera cand o tai?

  4. Sub alte jurisdictii din tari „civilizate”, proprietarul cainilor lasati liberi pe strada si care ajung sa provoace accidentate rutiere, risca inchisoarea

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X