6369 Vizualizari

Cum a supravieţuit un pisoi în mașina de spălat rufe, la 60 de grade!

Cum a supravieţuit un pisoi după o spălare la maşină, la 60 de grade! Eroul este pisoiul Bobby, în vârstă de 9 luni, din Nottingham, Marea Britanie. Proprietara ştia pasiunea pisoiului pentru dormitul în maşina de spălat, dar și-a dat seama destul de târziu că dragul ei animal de companie se află printre rufele murdare ce se spălau la 60 de grade.

Femeia a verificat mașina de spălat rufe înainte să o pornească, numai că pisoiul s-a ascuns repede sub o haină şi nu l-a văzut. După câteva minute, femeia l-a văzut pe Bobby printre rufe şi s-a grăbit să-l scoată afară. Animalul a fost dus de urgență la spitalul Nottingham Pet Hospital, unde a fost preluat de un medic veterinar.

Veterinarul care l-a tratat pe Bobby spune că în toți anii lui de experiență nu a mai întâlnit un asemenea caz:  „În cei 15 ani de profesie nu am mai întâlnit un asemenea caz. L-am uscat, l-am încălzit şi l-am hidratat pentru a-l scoate din starea de şoc. În câteva ore s-a stabilizat, iar a doua zi a plecat acasă”, a spus medicul veterinar.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ 3 ȘTIRI DE TOP:

Caz ȘOCANT! Un bărbat a muşcat mortal un pui de câine

Caz ȘOCANT! Un bărbat a muşcat mortal un pui de câine
11 Sep, 2017 la 1:20 pmModifica

O cunoscută vedetă TV a pus în pericol viața celor 600 de animale aflate în adăpostul Kola Kariola

O cunoscută vedetă TV a pus în pericol viața celor 600 de animale aflate în adăpostul Kola Kariola
11 Sep, 2017 la 12:09 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X