Sari la conținut
Home » Înfiorător! Cum s-a terminat distracția unui raton la un târg de Crăciun. A devenit atracția turiștilor, pentru puțin timp

Înfiorător! Cum s-a terminat distracția unui raton la un târg de Crăciun. A devenit atracția turiștilor, pentru puțin timp

Cum s-a terminat distractia

Cum s-a terminat distracția unui raton la un târg de Crăciun. Turiștii de la un târg de Crăciun din Germania s-au amuzat teribil pe seama unui raton care scurgea paharele cu vin fiert lăsate pe mese. Nimeni nu s-a gândit că toată distracția se va termina tragic, dar nu pentru ei, ci pentru bietul animal.

Cum s-a terminat distracția unui raton. În centrul orașului Erfurt, Germania, are loc anual târgul de Crăciun. Turiștii se înfruptă cu bunătăți și își sting setea cu vin fiert, însă lasă resturile pe mese. Nu este vorba doar de resturi de mâncare, ci și rămășițe de alcool lăsate în pahare.

Un raton s-a amețit bine de la vinul fiert și a devenit instant atracția curioșilor

Din această cauză, un raton s-a amețit bine de la vinul fiert și a devenit instant atracția curioșilor, pentru puțin timp. Animalul a fost filmat în timp ce abia merge pe străzi, se joacă cu pantofii unei femei și, într-un final, adoarme pe treptele unei clădiri.  Deutsche Welle relatează că animalul amețit de alcool va fi dus la un adăpost pentru animale, însă ulterior jurnaliștii germani au aflat că animalul a fost predat unui vânător și împușcat.

Până în acest moment nu se știe motivul pentru care autoritățile germane au recurs la acest gest. Un purtător de cuvânt al poliției a precizat că ratonul era „evident sub influența băuturilor alcoolice” și că „nu i-a fost testată alcoolemia cu aparatul alcooltest”.

Un alt caz la fel de bizar a avut loc în Tokyo, când un raton extrem de simpatic a fost dus la poliție după ce a provocat agitaţie în centrul capitalei japoneze.

După ce l-au filmat şi fotografiat cu telefoanele mobile, câţiva dintre martori au încercat să ajute echipa venită să îl prindă pe micul fugar.

Ratonul, cunoscut și sub denumirea de „banditul mascat”, nu s-a lăsat convins de locuitorii orașului să coboare din copac și a stat acolo câteva ore, după care s-a aventurat într-o vizită la un restaurant din apropiere.

Citește continuarea….


 

Etichete: