Sari la conținut
Home » Teba, cel mai bun câine de urmă din România, a ajuns EROU! A prins un criminal periculos

Teba, cel mai bun câine de urmă din România, a ajuns EROU! A prins un criminal periculos

Din cuprinsul articolului

Teba, cel mai bun câine de urmă din România, a ajuns EROU! Ministerul Afacerilor Interne a omagiat-o pe Teba, cainele politist gratie caruia a fost gasit criminalul din Satu Mare.

A descoperit autorul dublului asasina

„Multumim, TEBA!❤ Ea este cea care in urma cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare!Doar 4 ore i-a luat acestui caine politist sa ajunga la criminal”, se arata pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.Cei de la MAI au adăugat că eroina României nu este la prima astfel de isprava si ii multumesc conducatorului sau.„TEBA nu este la primul caz reusit. Anul trecut a condus politistii la locuinta principalului suspect in cazul unui triplu omor!Multumim, TEBA!Felicitari, Zoltan Bandi pentru modul cum iti antrenezi si cum ai grija de acest fantastic caine politist!”, adauga MAI.

Criminalul prins este un recidivist eliberat recent prin recursul compensatoriu a fost retinut, in aceasta saptamana, dupa ce a ucis doua femei, intr-o casa din localitatea Barsaul de Sus, judetul Satu Mare.Presa locala a mai adăugat că autorul crimei din Barsau a fost descoperit cu ajutorul unui caine de urma al Politiei Maramures.

Surse citate de PresaSM relateaza că o astfel de intervenție trebuie să aibă loc în doua-trei ore de la producerea infractiunii, însă ea a luat urma la multe ore după producerea crimei. Chiar și așa, patrupedul a luat urma si s-a oprit fix în fața casei suspectului, potrivit ziare.com.