Sari la conținut
Home » Se pot întoarce câinii de la 3500 de kilometri distanță de casă? Noi avem dovada / VIDEO

Se pot întoarce câinii de la 3500 de kilometri distanță de casă? Noi avem dovada / VIDEO

 Se pot întoarce câinii de la 3500 de kilometri distanță de casă? Noi avem dovada / VIDEOSe pot întoarce câinii de la 3500 de kilometri distanta de casă? Ei bine, da. Asta a făcut o cățelușă răpit. A reușit să ajunga acasă, dupa ce a fost dusă la 3500 de kilometri distanță de casă.O cățelușă din rasa pitbull care a fost rapită anul trecut a reușit să revină la stăpânii săi cu ajutorul retelelor de socializare. În acest fel proprietarul patrupedului a reușit să își recupereze animalul de companie.Acesta a fost gasit în alt stat din America, cel care l-a furat a fost arestat si anchetat pentru escrocheria făcută.Femeia a vrut să își aducă acasă prietenul necuvântător cu avionul, însa nu a avut voie deoarece accesul pitbull-ilor în avion este interzis în SUA. În acest fel a început o adevarată campanie pe Twitter, iar 30 de voluntari s-au mobilizat și au transportat câinele, de la unul la altul, pană a ajuns acasă.https://youtu.be/gjRO1NpyjgcDacă va plăcut această poveste, mai jos veți găsi una asemănătoare. Molly, un ciobănesc german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

Pentru că zilele treceau și Molly nu s-a întors, Joel şi Carolyn McDonald, stăpânii cățelului, şi-au pierdut orice speranţă că o vor mai vedea vreodată.

Spre surprinderea celor doi, zilele trecute, un câine și-a făcut apariţia la uşa casei lor. Joel, care stătea pe terasă, a rămas fără suflare când vietatea şi-a pus capul pe picioarele lui, vrând probabil să îl asigure că este chiar ea şi nu un alt câine.

Întâlnire EMOȚIONANTĂ. Mi-am dat seama că se întâmplă ceva

„Eram la şcoală şi am primit un mesaj în care îmi spunea că nu o să îţi vină să crezi cine a venit la uşa, iar după vocea soţului mi-am dat seama că se întâmplă ceva. L-am sunat cât am putut de repede şi mi-a spus că Molly este aici”, povesteşte încântată soţia.Pentru că se mai schimbase în cei patru ani, stăpânii au dus-o Molly la veterinar, pentru a-i citi microcipul instalat în urmă cu nouă ani.„Nu mă aşteptăm, eram sigură că am pierdut-o definitiv”, a spus ea.

Cu siguranță, stăpânii nu vor află niciodată pe unde a umblat Molly, dar un lucru este cert, acum este din nou acasă.Vezi mai mult…