Sari la conținut
Home » Cum au găsit un pui de câine angajații serviciului de Ecologizare din Suceava, aceștia au fost stupefiați

Cum au găsit un pui de câine angajații serviciului de Ecologizare din Suceava, aceștia au fost stupefiați

Cum au găsit un pui de câine angajații serviciului de Ecologizare din Suceava, aceștia au fost stupefiați, nu au putut să creadă că un om poate fi lipsit de suflet. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, și-a exprimat, duminică seara, indignarea față de modul în care a fost abandonat un cățe. Cățelușul a fost aruncat într-o pubelă îngropată din oraș, printre gunoiele menajere.

„Acest cățel a fost abandonat, fără milă, într-unul din amplasamentele îngropate din oraș, asemenea unui gunoi menajer”, a spus viceprimarul.

Catel salvat din pubele la Suceava

Din păcate astfel de lucruri sunt întâlnite des, animalzoo.ro relatând astfel de fapte de cruzime îndreptate împotriva animalelor.

Cum au găsit un pui de câine angajații primăriei Suceava

Viceprimarul Sucevei, a menționat că acest cățel a avut șansa ca un trecător să îl audă și să facă imediat sesizare la Serviciul de Ecologizare și Gestionare câini fără stăpân, care a acționat pentru a-l putea salva dintre deșeuri.

„Din păcate acest caz nu este singular, frecvent în municipiul Suceava sunt aduși și abandonați mulți căței. În consecință, administrația locală continuă acțiunile de strângere a câinilor fără stăpân de pe străzile din municipiul Suceava”, a spus viceprimarul.

Conform datelor furnizate de primărie, anul trecut, 716 câini au fost capturați și duși în adăpostul de pe strada Energeticianului, unde li s-au efectuat deparazitarea, sterilizarea, vaccinarea și microciparea informează newsbucovina.ro.

De asemenea, ca urmare a colaborării municipalității cu Asociația PRO ANIMALS TINA, 625 de căței au fost adoptați, dintre aceștia 42 în țară, iar 583 în străinătate.