Reacția uluitoare a unui cățel atunci când și-a dat seama că a fost ABANDONAT!Nu doar românii își abandonează animalele de companie. În toată lumea există căței maidanezi pe străzile marilor orașe care caută să supraviețuiască de la o zi la alta.

Când îi luăm acasă, trebuie să știm că ne facem un angajament față de aceste vietăți. Câinii sunt, prin definiţie, loiali şi devotaţi stăpânilor: sunt triști când stăpânii plecă la muncă și nu pot să-și stăpânească fericirea atunci când vin acasă.Din păcate, loialitatea lor nu este rambursată de toți oameni. E greu de crezut cum pot unii oameni să-și abandonează cățeii în adăposturi din cele mai mici motive, dar povestea acestui patruped este cât se poate de reală.

Povestea unui câine numit AJ a ajuns subiect de discuție în toată lumea. El a fost abandonat de stăpân la un  adăpost pentru protecția animalelor. Cățelul nu avea nici o idee de ce a rămas acolo, cert este că era foarte speriat, tremura de frică, iar ochii lui erau plini de lacrimi.

Această poveste a atins inimile unui număr mare de oameni și a fost destul de norocos să-și ia drumul libertății.  Din fericire, soarele a răsărit și pe strada lui AJ, găsindu-și imediat un stăpân, potrivit wikidogs.me.https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/videos/542800425892596/