Un individ a împușcat, cu sânge rece câinii unei vecine, după ce s-a întors de la o partidă de vânătoare. Asociația Pentru Protecția Animalelor Sânnicolau- Mare a intervenit în acest caz, menționăm faptul că nu a fost o partida de vânătoare autorizată. Poliția a întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Un vânător din localitatea Tomnatic din județul Timiș, întors de la o partidă de vânătoare, a împușcat câinii unei vecine, potrivit publicației TION. Oamenii legii spun că ar fi vorba de doi câini pe care vânătorul i-a avut în vizor.

Cruzime înfiorătoare. Câini împușcați de un vânător. Poliția ia măsuri

„În data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, un bărbat de 71 de ani i-a împușcat cu arma de vânătoare cei doi câini care se aflau lângă grădina din spatele casei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, întocmind un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit reprezentanților Asociației Pentru Protecția Animalelor Sânnicolau- Mare, câinele împușcat este stabil și va fi dus la Timișoara pentru investigații și „probabil că va avea nevoie de operație”.

Poliția răspunde la aceste apeluri, și se iau măsuri

„Un câine, împușcat de un vânător, în fundul grădinii, după ce a rupt lanțul și a ieșit în câțiva metri în câmp. Menționăm faptul că nu a fost o partida de vânătoare autorizată. Doar așa, că s-a gândit unul, să iese el cu pușcă în câmp. Vă rugăm, că în astfel de cazuri, să sunați imediat la 112. Și nu, nu primiți amendă dacă sunați pentru așa ceva, la numărul de urgență! Poliția răspunde la aceste apeluri, și se iau măsuri. În acest caz, s- a întocmit dosar penal, și din câte am înțeles, au fost confiscate armele”, a scris Asociația Pentru Protecția Animalelor Sânnicolau- Mare, pe Facebook.