De 4627 Vizualizari

Credeai că le-ai văzut pe toate? Iată rechinul cu două capete!

 

Ce poate fi mai înfricoșător decât un rechin cu fălci mari? Un rechin cu două perechi de fălci mari! Un pescar a reușit să dea viață unui posibil coșmar, arătând lumii ce descoperire a făcut: un fetus de rechin care avea două capete!

Bărbatul care a descoperit ”minunăția” lucrează într-un port din Florida. Când a ajuns cu barca la mal și-a scos plasa, în care avea un rechin-taur! Când a început să tranșeze rechinul a găsit doi fetuși vii, dintre care unul avea doua capete!

 

Specialiștii în biologie și-au făcut apariția imediat și au avut doar un singur lucru de declarat: ”Nu știm cu exactitate cauza acestei malformații, dar asta spune multe despre sănătatea ocenului, nu?”

 

Tags:

4 Comentarii

  1. „Sanatatea oceanului” este critica tot din cauza oamenilor! Toate lucrurile de pe pamant au ajuns intr-un stadiu critic din cauza oamenilor! Padurile sunt defrisate,animalele omorate pentru hrana,blana,placere……mii de specii pe cale de disparitie si mii de speci deja disparute! Poluare….suprapopularea oamenilor a adus pamantul sa fie pe moarte! Oamenii nu mai respecta natura si animalele asa cum ar fi trebuit! RUSINEEEE !!!

  2. taica belcu spune:

    Este o fotografie din copilarie a Alinai Mungiu Pippidi.

    • Subsciu in totalitate si aprob pozitiv. In alta ordine de idei orice rechin (si nu numai) are DOUA falci. Doua capete de rechin au PATRU. E elementar Watson.

  3. Este vorba intr-adevar despre o anomalie, respectiv doi rechini siamezi care impart aceeasi cavitate abdominala.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X