Sari la conținut
Home » Corpul unui decedat de COVID-19, devorat de animale. Micile creaturi au speriat lumea

Corpul unui decedat de COVID-19, devorat de animale. Micile creaturi au speriat lumea

Corpul unui decedat de COVID-19, devorat de animale. Micile creaturi au speriat lumea

Recent centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA a făcut avertizări cu privire la agresivitatea șobolanilor în timpul pandemiei de coronavirus. Nu doar America s-a confruntat cu această situație, ci și India.

Familia unui indian de 87 de ani ucis de coronavirus a avut parte de un șoc atunci când a mers la spital să îi ridice trupul neînsuflețit al bărbatului. Aceștia au constatat că fusese mâncat de șobolani, potrivit Daily Star.

Bărbatul a fost internat în spital pe joia trecută, cu probleme respiratorii provocate de Covid-19 și a murit duminică.

„Am vorbit cu el duminică după-amiază și era bine. Când am sunat seara la spital, conducerea nu ne-a dat un răspuns satisfăcător privind starea sa. La aproxiamtiv 3:30 dimineața ne-au sunat să ne spună că a murit”, a declarat nepotul bărbatului.

Familia pacientului decedat a mers la spital ca să îi ridice trupul, însă aceștia au avut parte de un șoc.

„Am primit cadavrul după o oră. Am fost șocați când am văzut că unul dintre ochii lui și alte părți ale corpului au fost roase de șobolani”, a mai povestit nepotul bărbatului.

Reprezentanții spitalului au respins acuzațiile familiei și spun că trupul bărbatului nu a fost atacat de șobolani, iar rudele au fost informate despre starea gravă în care se afla.

Spitalul nu are morgă, astfel că trupul a fost ambalat conform protocoalelor Covid-19 și depozitat pe un coridor din afara unității de terapie intensivă.