Sari la conținut
Home » Chiar dacă este alergic la pisici, un șofer de camion nu poate rămâne indiferent la nevoile unui pui de pisică abandonat!

Chiar dacă este alergic la pisici, un șofer de camion nu poate rămâne indiferent la nevoile unui pui de pisică abandonat!

  • de

Chiar dacă este alergic la pisici, un șofer de camion nu poate rămâne indiferent la nevoile unui pui de pisică abandonat!

Un adevărat gest de afecțiune pentru pisici!

Pentru Matt, un şofer de camion din Statele Unite ale Americii, imaginea unui pisoi abandonat care avea nevoie disperată de ajutor l-a făcut să acționeze cât mai repede posibil. După ce a văzut un pisoi ce părea să aibă probleme pe marginea unui drum aglomerat. Matt nu s-a putut abţine să nu oprească şi să-l aducă la bord pentru a verifica dacă totul este în regulă: dacă pisoiul era în viaţă şi dacă avea probleme de sănătate.

Un gest demn de apreciat pentru un biet animal de companie abandonat.

Primul lucru pe care Matt l-a făcut apoi a fost să-l ducă la un veterinar, dar nu înainte de a observa că pisoiul adormise profund pe scaunul din dreapta al camionului.

De multă vreme Matt se ştia alergic la feline, dar, din fericire, dragostea şi tandreţea pe care le-a simţit în prezenţa acelui pisoi nefericit fără acoperiş şi fără o familie iubitoare, au înfrânt orice reacţie adversă pe care ar fi putut să o resimtă.

Matt a dus micul bulgăre de blană la medicul veterinar pentru a-l putea trata şi a-i restabili sănătatea; şoferul alergic cu o inimă de aur se îndrăgostise atât de mult de pisoi într-un timp atât de scurt, încât în ​​călătoriile sale îl lua întotdeauna cu el, iar prietenul blănos obişnuia să se caţere pe umărul lui Matt ca semn de afecţiune şi încredere faţă de bărbatul care probabil îi salvase viaţa.

Pisici
Pisici

În cele din urmă, gestul lui Matt a salvat cu adevărat viaţa pisoiului, care după ce a fost tratat corespunzător în clinica veterinară, şi-a găsit în cele din urmă o familie adoptivă care l-a primit în casa lor, oferindu-i afecţiune şi protecţie.