Chiar dacă el a fost salvat, un cățeluș nu își uită fratele aflat în nevoie!

Patrupedul nu și-a uitat fratele aflat în aceeași situație!

„Northeast Animal Rescue” este un grup de salvare a animalelor care acţionează în mai multe provincii mici şi sărace din China. Grupul vizitează de obicei aceste aşezări mici pentru a hrăni sau a salva câinii vagabonzi.

În timpul uneia dintre aceste vizite, o voluntară pe nume Fiona a găsit un căţeluş singuratic care aştepta pe treptele unei case abandonate cu o expresie neajutorată pe faţă. Căţeluşul s-a luminat, nutrind un sentiment de speranţă când a văzut-o pe femeia prietenoasă şi a început să alerge şi să o conducă spre vârful treptelor de piatră.

A mers după el până când căţeluşul s-a oprit şi i l-a prezentat pe singurul său frate. Fiona habar nu avea ce s-a întâmplat cu restul familiei sale, dar ştia că trebuie să-i salveze pe aceşti fraţi neajutoraţi care trăiau într-o mizerie de nedescris.

Au fost bucuroşi să primească băi medicamentoase pentru prima dată.

Chiar dacă el a fost salvat

Datorită resurselor limitate, este extrem de dificil pentru „Northeast Animal Rescue” să salveze toţi câinii. De aceea, ei se concentrează în principal pe salvarea câinilor tineri, răniţi, bolnavi şi cu risc, care altfel nu ar fi în măsură să se apere.