Sari la conținut
Home » Chelutzu, câinele lui Dorian Popa a ajuns la spital. Momente grele pentru artist

Chelutzu, câinele lui Dorian Popa a ajuns la spital. Momente grele pentru artist

Chelutzu, câinele lui Dorian Popa a ajuns la spital. Dorian Popa a trecut prin momente cumplite alături de animalul său de companie, Chelutzu. Câinele a avut stări de greață, iar Dorian a fost foarte îngrijorat, ceea ce l-a făcut să nu stea pe gânduri și a mers cu el la medicul veterinar.

L-a dus pe Chelutzu la urgențe

Dorian Popa și-a dus câinele, recent, la urgențe, după ce patrupedul a dat semne că s-ar confrunta cu probleme de sănătate. Dorian, ca un stăpân atent și grijuliu, s-a conformat și l-a dus la medic, unde a aflat imediat din ce cauză animalul său de companie s-a simțit rău.

Chelutzu, vedetă pe social media

Câinele său este foarte cunoscut în mediul online, Dorian Popa și Chelutzu formând o echipă de senzație în spațiul public și pe social media. Artistul face vlogguri constant împreună cu Chelutzu. De data aceasta, pentru cei doi, din păcate, situația nu a mai fost una fericită, ci au trecut împreună prin momente dificile.

Chelutzu, câinele lui Dorian Popa a ajuns la spital. Însă, se pare că situația nu a fost atât de gravă, întrucât câinele s-a simțit rău din cauza faptului că nu a avut vaccinul făcut la timp, care trebuia să i se administreze în luna august, însă Dorian a avut un program încărcat și a uitat de acest lucru.

Artistul, nici în clipele acestea grele nu și-a uitat fanii, și a împărțit cu ei clipele prin care a trecut alături de animalul său de companie, arătându-le cum s-au petrecut lucrurile în cabinetul medicului veterinar, unde chiar vloggerul a dorit să intre în rolul unui medic și i-a administrat chiar el pastila de deparazitare.

Chelutzu a refuzat să înghită pastila de deparazitare, administrată chiar de Dorian

„Deci avem un cățeluș atât de fioros încât am ajuns la concluzia că mai bine îi dau eu deparazitările, ca să nu avem probleme cu domnișoarele care sunt extrem de drăguțe și de finuțe aici la cabinet la noi”, a spus Dorian, în timp ce Chelutzu stătea cuminte pe masa medicului, potrivit spynews.ro.

Câinele l-a pus la încercare pe Dorian, întrucât a refuzat să înghită pastila de deparazitare, de mai multe ori, administrată chiar de stăpânul său. Cu toate că l-a alintat și masat, urmând recomandările medicului, vloggerul nu a reușit să-l convingă să o înghită.

Artistul, profitând că se află la un cabinet veterinar, i-a cerut medicului câteva detalii legate de procesul de deparazitare al câinilor, pentru a le oferi iubitorilor de animale care îl urmăresc în social media, informații în plus care să îi ajute în acest sens, transformându-se într-un vlogg educativ.