Sari la conținut
Home » Cele mai simpatice cinci animale de pe planetă

Cele mai simpatice cinci animale de pe planetă

Cele mai simpatice. Lumea este casa a mii de animale drăguțe, iar să le reduci la o singură listă este dificil. Dar uneori nu există nimic mai încântător decât să te uiți la fotografiile lor adorabile.

În funcție de locul unde te afli pe planetă, unele dintre aceste animale adorabile ar putea fi complet necunoscute pentru tine.

Cele mai simpatice

Hai să aruncăm o privire la cele 5 cele mai simpatice animale din întreaga lume.

Panda roșu

Cele mai simpatice: Porucșor
Cele mai simpatice: Porucșor cu un cățeluș

Panda roșii este un mamif pufoase care își petrece 90% din viață în copaci. Sunt găsite în mare parte în pădurile din Himalaya.

Din păcate, din cauza defrișărilor, au fost clasificate ca specie în pericol de extincție.

Cele mai simpatice: Miniporcul

Porcii miniaturali au fost crescuți selectiv pentru a fi mai mici în statură. Chiar dacă această practică poate fi controversată, nu se poate nega cât de drăguți sunt. Porcii sunt animale foarte inteligente, curioase și afectuoase și uneori sunt ținuți ca animale de companie.

Quokka

Originari din Australia, Quokka sunt de mărimea unui pisoi. Sunt probabil cele mai pozate animele în selfie-uri.

Craniul de quokka are maxilare mici și dinți proeminenți care îi fac să pară că zâmbesc în mod constant.

Shima Enaga

Shima enaga sunt niște păsări albe care par adevărate bile de bumbac alb. Sau bezele pe crăci. Această subspecie a ciocănitoarei cu coadă lungă se găsește doar pe a doua insulă ca mărime din Japonia, Hokkaido.

Aricii cu patru degete

Există șaptesprezece specii de arici ce pot fi găsite în Europa, Asia și Africa. Și toate sunt drăguțe. Cu toate acestea, în mod special, ariciul cu patru degete, uneori numit ariciul pitic african, este deosebit de adorabil, potrivit factanimal.

Aceste creaturi se găsesc în Africa centrală și de est. Ele  au fost domesticite și, astăzi, sunt ținute ca animale de companie în multe țări.