De 14850 Vizualizari

Cele mai mari pisici!

Pisicile sunt, cu siguranta, animale de companie extrem de dragalase…Insa unele dintre ele ating dimensiuni impresionante…Spre exemplu, pisicile din rasa Maine Coon sunt considerate cele mai mari feline din randul pisicilor domestice. Cand ajuns la maturitate, acestea pot cantari intre 5 si 8 kilograme. De acea, atunci cand stapanii lor le tin in brate, acestea par niste creaturi uriase.

Potrivit evenimentulzilei.ro, care citeaza ca sursa The Dodo, recordul pentru cea mai lunga pisica, de la nas la varful cozii, ii apartine lui Stewie si este de 1,21 cm.

Pisicile Maine Coon isi au originea in statul Maine din SUA. Marimea acestor feline a facut sa apara, de-a lungul timpului, multe legenede. Una dintre ele afirma ca pisica Main Coon este rodul unei iubiri imposibile dintre un raton si o pisica salbatica. O alte legenda spune ca aceste pisici ar fi descendente ale pisicilor aduse de catre vikingi in America.

Vedeti in galeria foto de mai jos cum arata cele mai mari pisici din lume.

PIS2

PIS3

PIS4

PIS6

PIS7

PIS8

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X