Sari la conținut
Home » Cea mai nouă plajă prietenoasă cu câinii din Volusia County

Cea mai nouă plajă prietenoasă cu câinii din Volusia County

Cea mai nouă plajă. În Florida, comitatul Volusia se pregătește să deschidă prima plajă pentru câini din ultimele trei decenii. Această inițiativă revoluționară face parte dintr-un program pilot de 18 luni, oferind caninilor posibilitatea de a se bucura de soare și nisip alături de iubiții lor stăpâni.

Cea mai nouă plajă: Plaja pentru câini din Florida se va deschide în noiembrie

Cea mai nouă plajă: Doi labradori gata de plajă
Cea mai nouă plajă: Doi labradori gata de plajă și de stat în apă

În luna iulie, Consiliul Comitatului Volusia a dat undă verde unei propuneri. Aceasta permite accesul câinilor pe un segment de plajă de 0,6 mile. Plaja se întinde de la Rockefeller Drive la Milsap Road în Ormond Beach.

Începând cu 1 noiembrie, această zonă de plajă va fi deschisă pentru companionii canini. În plus, ea va fi marcată printr-o ceremonie de tăiere a panglicii găzduită de județ sâmbătă, 4 noiembrie, la ora 9 a.m.

Pentru a asigura siguranța, proprietarii de animale de companie sunt obligați să își țină câinii în lesă. În plus, această zonă de plajă prietenoasă pentru câini va fi accesibilă de la răsăritul până la apusul soarelui – potrivit oficialilor.

Finanțarea și costurile programului pilot

Nanette McKeel Petrella a declarat: „Scopul nostru principal este de a avea o plajă sigură, ecologică și prietenoasă cu câinii”, cu căței care vor fi „politicoși cu toți oamenii”. Ea este președinta Daytona Dog Beach Inc. – organizația care se află în spatele acestei ultime încercări de a crea o plajă pentru câini, potrivit dogtime.

În iulie, News 6 a evidențiat costurile legate de programul pilot, care includ:

  • 2.754 de dolari pentru instalarea a 26 de dozatoare
  • 6.000 de dolari în cheltuieli anuale pentru pungile folosite în dozatoare
  • 54.500 de dolari pentru a angaja un ofițer de control al animalelor cu normă întreagă pentru aplicarea regulilor
  • 17.000 de dolari pentru costurile operaționale anuale
  • 25.000 de dolari pentru cheltuieli unice pentru echipamente
  • Cu toate acestea, McKeel Petrella a împărtășit faptul că – datorită contribuțiilor donatorilor privați și fondurilor organizațiilor lor – județul nu ar trebui să acopere niciunul dintre aceste costuri.