Sari la conținut
Home » Animalele de companie ale celebrităților. Cine sunt companionii starurilor

Animalele de companie ale celebrităților. Cine sunt companionii starurilor

De ce iubește pisica mea cutiile de carton?

Animalele de companie ale celebrităților. Multe staruri au animale de companie cu care se mândresc să se afișeze și pozeze. Iată o listă cu animalele de companie ale celebrităților, care au început să se bucure și ele de faimă.

Justin Theroux

Actorul a sărbătorit cu mândrie a treia aniversare a zilei în care și-a luat câinele.

„Știu că nu poți citi Kuma, dar îți mulțumesc pentru că ești atât de deschis. Mă faci să râd, dormi mai târziu decât mine și mergi peste tot alături de mine. Îmi amintești să rămân în prezent, să las lucrurile să treacă, să am recunoștință și bucurie pentru orice. Chiar și pentru faptul că mă trezesc”, a scris actorul din Wanderlust pe Instagram în iunie 2021.

Justin Theroux este bucuros să se afișeze cu noul său cel mai bun prieten. Iar Kuma a fost chiar inclus pe coperta revistei Esquire din aprilie/mai 2021.

Animalele de companie ale celebrităților: James Van Deer Beek

Un cățeluș care stă
Un cățeluș care stă liniștit pe o piatră

Actorul și familia sa nu și-au ascuns entuziasmul de a aduce un nou câine acasă.

„Am fost incredibil de binecuvântați să îl primim pe Theo în casa noastră. Părinții săi adoptivi i-au salvat viața și i-au oferit atât de multă dragoste și suntem foarte recunoscători!”

Kimberly Van Der Beek a postat fotografii și videoclipuri cu soțul ei petrecând timp cu noul animal de companie al familiei în martie 2021. „Iar acum @thezendogla face ca totul să se simtă binecuvântat și real. Este un proces care implică răbdare și iubire, iar noi suntem aici pentru asta!”, a scris Kimberly.

James, la rândul său, a mulțumit centrului de salvare că i-a ajutat să învețe mai multe despre adoptarea animalelor.

„Mulțumesc oamenilor incredibili care l-au salvat de la un adăpost din Los Angeles, l-au înfiat și apoi l-au condus jumătate de țară… Și îi mulțumesc lui @thezendogla pentru că ne-a ajutat să ne aprofundăm înțelegerea a ceea ce înseamnă să trăim în armonie cu aceste ființe simțitoare atât de înțelepte… Dar care vorbesc o limbă puțin diferită de a noastră”, a scris el oe Instagram în martie 2021.

Vanessa Hudgens

„Agresiune de drăgălășenie”, a scris actrița din „Princess Switch” într-o postare din martie 2023 din Instagram Story, în timp ce o îmbrățișa pe cățelușa Darla.

Animalele de companie ale celebrităților: Demi Moore

„Prieten de călătorie”, a fost legenda pusă de actrița din „Ghost” la o fotografie de pe Instagram din august 2022 în care își ținea companionul canin într-o eșarfă, potrivit usmagazine.

Justin Bieber

„Buna dimineața de la familia Bieber” a fost mesajul postat de cântărețul de la „Peaches” alături de un selfie cu soția sa și cu micul lor Yorkie.