Sari la conținut
Home » Cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume! Imaginile au devenit rapid virale și au impresionat pe toată lumea

Cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume! Imaginile au devenit rapid virale și au impresionat pe toată lumea

  • de

Cea mai frumoasă pisică Bengaleză din lume! Imaginile au devenit rapid virale și au impresionat pe toată lumea.

Thor, o pisică cu totul deosebită!

Reprezentantele rasei Bengaleze sunt pisici cu părul scurt, fiind un amestec între felina domestică şi leopard. Sunt animale de companie complet îmblânzite, dar care datorită corpului lor lung şi fusiform încă arată ca nişte mini-leoparzi.

Felina este mare, cu aspect lucios și foarte musculoasă, cu o coadă stufoasă purtată în jos. Este o rasă relativ nouă care a fost creată inițial prin încrucișarea unei pisici leopard asiatice cu o pisică domestică din SUA.

Ele sunt de obicei afectuoase, dar prin natura lor sunt extrem de energice și jucăușe. Sunt agile, le place să se cațere și pot fi gălăgioase.

Blana sa în culoarea leopardului şi ochii verzi electrici sunt două caracteristici cu adevărat incredibile.

În 2013, la o crescătorie din Olanda, Thor îl impresiona pe Rani Cucicov prin frumusețea sa.

„Am venit de fapt să ne uităm după un alt pisoi, dar apoi crescătorul ne-a spus că are un altul disponibil şi a venit cu Thor în mâini”, a declarat Cucicov pentru HuffPost.

Contul său de Instagram are 200.000 de fani dedicaţi chiar acum, iar toată lumea este impresionată de frumusețea pisicii.

„Cel mai amuzant lucru pe care l-am citit a fost că oamenii spuneau că Thor nu e real şi că doar am fotografiat o pisică şi am adăugat un corp de tigru. Desigur, acest lucru nu este adevărat. Thor este 100% real şi cu siguranţă nu este photoshopat sau altceva. Există imagini cu filtre pe care le punem pe Instagram sau unde adăugăm
mai multă umbră etc., deoarece imaginea este prea clară şi, bineînţeles, încercam să-l facem să arate cât mai bine, dar nu îi falsificăm niciodată culorile şi nici nu-l photoshopăm să arate ca un tigru sau altceva”, spune Rani.

Această felină este cu adevărat una dintre cele mai frumoase din lume!