Sari la conținut
Home » Cea mai controversată poveste. Un leopard a ÎNGROZIT lumea

Cea mai controversată poveste. Un leopard a ÎNGROZIT lumea

Cea mai controversată poveste. Un leopard a ÎNGROZIT lumea. Întâmplare care a stârnit o emoţie de nedescris a fost relatată de pictorul Hugo von Otergaven.

Este vorba despre un animal feroce care a ucis o fetiță de un an. Când, în timpul după amiezei, nevasta portarului se duse cu fetița ei de un an şi jumătate la locuinţa pictorului, spre a face curăţenie, leopardul se smuci din curea şi se năpusti asupra copilaşului, strivindu-i capul într-o singură apăsare a fălcilor sale puternice.

Apoi bestia se aruncă asupra mamei îngrozite şi atacă şi pe pictor. La ţipetele disperate ale acestuia, portarul, tatăl nefericitului copil, sosi cu un ciocan şi isbuti să alunge lighioana într-un ungher al camerei.

Poliţia sosită în grabă arestă pe pictor şi veghie ca sălbăticiunea să fie pusă la adăpost sigur. De altfel nu era pentru prima oară că leopardul teroriza pe berlinezi.

Într-un rând stăpânul ducea bestia liberă, ținută doar de o curea, pe una din străzile mai frecventate din centru.Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric