Sari la conținut
Home » Ce înseamnă horoscopul animalelor de companie? Află perspectivele de personalitate pentru fiecare zodie

Ce înseamnă horoscopul animalelor de companie? Află perspectivele de personalitate pentru fiecare zodie

  • de
Ce zodie este animalul tău?

Ce înseamnă horoscopul animalelor de companie? Află perspectivele de personalitate pentru fiecare zodie în parte.

Ce reprezintă astrologia și cum poate ea influența personalitatea animalului tău de companie!

Domeniul astrologiei este unul care fascinează și trezește interesul unui număr cât mai mare de oameni. Însă, această modalitate de „a citi” anumite trăsături de personalitate care îți influențează viața este rezervată doar celor care manifestă o dorință puternică de a descoperi sensul vieții, prin încercarea de a căuta răspunsuri la anumite întrebări existențiale.

Cu un istoric de mii de ani, astrologia s-a format ca o modalitate a strămoșilor noștri de a citi viitorul în stele, considerând că toată viața lor și evenimentele cele mai importante pot fi prevestite de anumite semne.

Unul dintre aceste semne este sugerat chiar de animalul spiritului tău, conform astrologilor, iar perspectiva trăsăturilor tale personale ar putea avea efect și în cazul animalului tău de companie.

Potrivit astrologiei, există și 12 animale care ne definesc personalitatea, iar acestea se bazează pe data în care ne-am născut.

Horoscopul animalelor de companie

Berbec(21 martie – 20 aprilie) – Șoim

Curaj, energie și nerăbdător.

Încrezător şi extrem de independent, dar asta nu e întotdeauna un lucru bun. Există riscul ca animalul tău să se iubească prea mult, asta ducând la conflicte cu alte animale. Acesta devine competitiv, aşa că trebuie stimulat constant cu jocuri şi medii noi.

Taur(21 aprilie – 21 mai) – Castor

Puternic, libertin, plin de compasiune şi puțin comod.

Natura lor prietenoasă îi face să fie parteneri excelenţi pentru copii și în general vor prefera să se odihnească în loc să alerge toată ziua.

Gemeni(22 mai – 21 iunie) – Căprioară

Jucăuş, creativ şi atent.

Aceste creaturi sociabile urăsc rutina şi de multe ori devin nerăbdătoare atunci când alţii nu pot ţine pasul cu energia lor. Oferă-le timp şi experienţe noi.

Rac(22 iunie – 21 iulie) – Ciocănitoare

Sensibilitate, cu schimbări dese de dispoziție.

Orice schimbare a rutinei le va supăra. Au nevoie de afecțiune cât mai multă și de aceea trebuie să le oferi o atenție specială.

Leu(22 iulie – 22 august) – Somon

Încrezător, neînfricat şi puţin orgolioase.

Iubesc să fie în centrul atenţiei. De asemenea, ele sunt foarte loiale stăpânilor lor. Cu toate acestea, ele pot fi leneşe şi pot avea o atitudine delăsătoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie) – URS

Pretenţios şi ambiţios.

Ele se dezvoltă pe ordine şi rutină, aşa că încearcă să îi respecţi un program strict al meselor şi să fii punctual. Aceste animale au nevoie de un mediu curat în care să trăiască.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie) – CORB

Sociabil, cu o nevoie ridicată de a petrece cât mai mult timp împreună.

Dacă se simt singure sau sunt lăsate afară, ele pot deveni foarte triste. De asemenea, ele pot simţi dacă este ceva în neregulă cu tine, pentru că simt vibraţiile negative mai bine decât oricare altă zodie.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie) – Șarpe

Independent, dar şi foarte loial faţă de proprietar.

Nu ar fi exclus să dispară pentru câteva zile pentru o aventură solitară, dar, cu siguranţă, se vor întoarce mereu acasă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie) – Bufniță

Libertatea este ceva ce toate animalele de companie îşi doresc.

Acestea urăsc să fie ţinute legate sau captive. Cu toate că rar se întâmplă să fugă, le place să fie uneori singure şi în afara uşilor. Au o energie nesfârşită, mai ales atunci când sunt tinere.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie) – Gâscă

Calm, serios şi ambiţios.

Cel mai probabil au o lentoare în mişcare şi pot fi considerate plictisitoare, dar dacă au ceva de făcut, nu se vor lăsa până nu vor reuşi. Ele sunt perfecte pentru persoanele care nu au energia sau răbdarea necesară pentru un animal de companie de talie mare sau foarte energic.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie) – VIDRĂ

Excentric, ciudat şi imprevizibil.

Dacă animalul tău s-a născut sub acest semn, e posibil să acţioneze puţin straniu. Aceste animale par a se pierde deseori în propriile mici lumi.

Peşti(19 februarie – 20 martie) – Lup

Un mix din toate celelalte zodii. 

Ca urmare, ele tind să acţioneze confuz uneori. Acestea se învârt în jurul unei încăperi, trecând brusc de la o activitate la alta şi te urmăresc prin casă. Sunt foarte intuitive şi îţi vor simţi stările proaste, încercând să te înveselească.