Sari la conținut
Home » Ce au făcut fiul lui Trump şi regele Spanie, Juan Carlos, în România

Ce au făcut fiul lui Trump şi regele Spanie, Juan Carlos, în România

Ce au făcut fiul lui Trump şi regele Spanie, Juan Carlos, în România! Cristina Lapis, fondatoarea rezervaţiei de urşi din Zărneşti, spune că în România se organizează „safari-uri” pentru clienții bogați din Occident. Dar, potrivit acesteia, fiul lui Donald Trump a venit aici să vâneze, la fel ca și regele spaniol Juan Carlos, care a ucis cinci femele de urşi însărcinate.
Cristina Lapis, fondatoarea Rezervaţiei de urşi bruni „Libearty“ din Zărneşti, a făcut această declaraţie pentru un corespondent Ouest France, care a venit la Zărneşti, în judeţul Braşov, pentru a vizita Sanctuarul.
La finalul articolului, Cristina Lapis vorbeşte despre cât de greu se schimbă mentalităţile în România şi face o declaraţie tulburătoare despre modul în care uciderea urşilor din România este motiv de „distracţie“ pentru străini.„România are cea mai mare populaţie de urşi bruni din Europa, estimată la 5000 de exemplare, 60% din populaţia de urşi a continentului. Este o adevărată avere, care trebuie păstrată! Cu toate acestea, legea permite încă vânătorilor să ucidă aceste animale. Mai rău, sunt organizate “safari-uri” pentru clienții bogați din Occident. Fiul lui Trump a venit aici să vâneze, la fel ca și regele spaniol, Juan Carlos, care a ucis cinci femele de urşi însărcinate, în timpul unei petreceri de vânătoare! Atâta timp cât este permisă această practică lucrativă și nu li se va interzice să plece cu capul animalului sub formă de trofeu, nimic nu se va schimba”, a declarat Cristina Lapis, pentru Ouest France, potrivit evz.ro.Sursă foto: Romania TV/vocea.biz

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ luată de autorități în privința LABRADORULUI ucis cu sânge rece

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ luată de autorități în privința LABRADORULUI ucis cu sânge rece
28 Sep, 2017 la 2:26 pmModifica

Puiul de om și câinele! Credeți că BEBELUȘII cresc mult mai frumos alături de ANIMALE?

Copiii alături de animale sunt exemplul iubirii sincere!

Puiul de om și câinele! Credeți că BEBELUȘII cresc mult mai frumos alături de ANIMALE?
28 Sep, 2017 la 2:13 pmModifica

Credeți că Pablo a MURIT din cauza unui DIAGNOSTIC pus GREȘIT?

„Domnule doctor, dacă aţi greşit diagnosticul, şi a murit, asta nu e malpraxis?

Credeți că Pablo a MURIT din cauza unui DIAGNOSTIC pus GREȘIT?
28 Sep, 2017 la 1:12 pmModifica