Puiul de om și câinele! Credeți că BEBELUȘII cresc mult mai frumos alături de ANIMALE? Dragostea pentru animale face parte din bagajul de suflet cu care puiul de om pleacă în viaţă. 

MDPA, Miscarea Dreptate pentru Animale, lansează un mesaj impresionant pe pagina personală de socializare unde, ne spun că părinţii sunt cei care trebuie să înţeleagă că bebelușii cresc mult mai frumos alături de animale iar la maturitate cu siguranţă vor fi mai sensibili şi mai afectuoşi.

”Pentru că acest bagaj să existe, părinţii sunt cei care trebuie să înţeleagă că puii de om cresc mult mai frumos alături de animale iar la maturitate cu siguranţă vor fi mai sensibili şi mai afectuoşi.
Un pui de om crescut alături de un animal va iubi şi va proteja animalele toată viaţă! Există şi părinţi care, în lipsa unei informări, consideră că puiul de om este în pericol alături de animale.Fals! Dacă părintele respectă regulile privind creşterea şi îngrijirea animalului, nu există nici un pericol pentru puiul de om.
Mai mult, puiul de om crescut alături de animale va fi mai sănătos şi va avea un sistem imunitar mai puternic.Viaţă este iubire! Iubirea este viaţă!Copiii alături de animale sunt exemplul iubirii sincere!” Sursă foto: MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da