Sari la conținut
Home » Ce au descoperit oamenii de știință despre dormitul cu animalele de companie în același pat

Ce au descoperit oamenii de știință despre dormitul cu animalele de companie în același pat

Ce au descoperit oamenii de știință despre dormitul cu animalele de companie în același pat. Aceștia și-au propus să analizeze care este calitatea somnului atunci când acceptăm ca animalul nostru de companie să doarmă cu noi în pat.

Ce cred oamenii despre dormitul cu animalele de companie în același pat

Studiul a pornit de la faptul că foarte mulți oameni sunt categoric împotriva faptului că animalele să doarmă cu ei în același pat, considerând că acest lucru poate fi nociv pentru sănătate. Această categorie de oameni consideră că animalele ar trebui să doarmă numai la locul lor.

Oamenii se tem că anumite boli sau paraziți ai animăluțelor pot să fie luate de către oameni.

Dormitul

Dormitul cu animalele de companie în același pat este benefic, susțin studiile

Oamenii de știință declară cu siguranță că animalele de companie au un efect extrem de pozitiv asupra sănătății omului. Rezultatele unui studiu efectuat de cercetători au fost uimitoare. Astfel, acei stăpîni care au dormit cu animalele, au avut cel mai calitativ somn de noapte, transmite duck.show.

Eficacitatea somnului, în comparație cu cel obișnuit, a crescut de cîteva ori. La persoanele care dorm în mod regulat cu animalele s-a constatat că stresul scade și se îmbunătățește calitatea vieții în general. Astfel de rezultate nu pot decît să bucure.

Sunete pe care le scot animalele în timpul somnului au un efect relaxant asupra omului. Acele animale care se comportă calm în timpul somnului, creează atmosfera calmă potrivită. De aceea oamenii de știință îi îndeamnă pe toți să permită animalului de companie să doarmă cu ei. Beneficiul unei astfel de decizii are o justificare științifică de acum.