Actrita americana Melanie Griffith a avut in adolescenta ca animal de companie un leu african, iar dupa aceasta experienta detine in prezent o proprietate speciala amenajata pentru 32 de feline mari si militeaza impotriva detinerii acestora ca animale de companie.

mel leu

 

Actrita, acum in varsta de 57 de ani, a recunoscut ca a fost „o prostie” sa aiba acasa un leu ca animal de companie, scrie portalul higherperspectives.com.

Citește și:

Mama sa, Tippi Hendren, și tatal sau vitreg, Noel Marshall, au realizat un film despre feline mari in urma unei calatorii in Africa. Un dresor i-a incurajat atunci sa gazduiasca in casa un leu pentru a intelege mai bine cum traiesc aceste animale, astfel ca l-au luat pe Neil sa locuiasca alaturi de ei.

mel2

Melanie Griffith era adolescenta cand Neil a devenit parte din familia lor, cei patru fiind protagoniștii unui album foto retro.

Citește și:

Leul Neil nu i-a ranit pe membrii familiei, insa la o petrecere l-a atacat pe Ron Oxley, proprietarul sau.

mel3

Dupa leul Neil, familia actritei a mai adoptat o serie de feline mari. Dar aceasta pasiune a fost marcata si de numeroase evenimente neplacute care s-au soldat cu rani serioase.

mel4

mel5

 

mel6

mel7

 

mel8

Pe baza acestor experiente, actrita a amenajat rezervatia Shambala Preserve din California, unde traiesc 32 de feline mari, și militeaza impotriva detinerii acestora ca animale de companie, care este o practica des intalnita in Statele Unite.

 

Setari cookie