Sari la conținut
Home » Cățelușul timid. Povestea lui Nash, un animăluț din adăpost

Cățelușul timid. Povestea lui Nash, un animăluț din adăpost

Din cuprinsul articolului

Cățelușul timid. Când Kelsea McDonough a adus acasă trei cățeluși adoptivi în vârstă de 16 săptămâni în mai 2021, știa că are mult de lucru. Novo, Noah și Nash fuseseră într-un adăpost supraaglomerat și erau „extrem de închiși”.

„Mi s-a spus că erau programați să fie eutanasiați la ora 15:00 a doua zi dacă nu erau salvați”, a spus McDonough. „Totul în mine știa că voi salva acești câini”.

Cățelușul timid

Din cauza începutului lor dur de viață, cei trei câini erau extrem de timizi când McDonough i-a adus prima dată acasă. Dar Nash era la un cu totul alt nivel.

McDonough a spus că a observat că Novo și Noah erau foarte protectori față de fratele lor Nash. Chiar și atunci când toți trei se ascundeau în spatele toaletei lui McDonough, Nash abia dacă era vizibil.

Iar când McDonough a încercat să-l scoată afară, Nash era pietrificat și nu l-a lăsat pe McDonough să-l pună jos.

Nash nu a fost primul eșec în plasament al lui McDonough. În timpul carantinei, ea a dat în plasament doi căței. Aceștia au mers la o organizație numită A Wish for Animals. Atât ea, cât și mama ei s-au îndrăgostit de câini.

Casa pe vecie

Câinele se holbează la stăpânul său
Câinele se holbează la stăpânul său

Astfel, în ianuarie 2021, după ce un eveniment major din viața ei a lăsat-o să se simtă abătută, McDonough a decis să încerce pentru a doua oară să înființeze câini.

Când McDonough a văzut cât de îngrozit și nefericit era Nash, chiar și după ce frații săi au început să iasă din carapace, a știut exact ce simte și că trebuie să-l ajute.

Odată ce cățeii au început să crească mai mari, au început să se joace și să fie mai sociabili. McDonough a știut că a venit timpul să le găsească o casă pentru totdeauna, potrivit thedodo.

„Nu ne-am întâlnit din întâmplare, iar procesul de renunțare a fost dificil pentru noi toți”, a spus ea.

Noah și Novo și-au găsit imediat case cu familii iubitoare. McDonough a luat în cele din urmă decizia de a-l adopta definitiv pe Nash.