Sari la conținut
Home » Cățelușa abuzată care plânge ca un om. Ciobănescul german abandonat a fost salvat de organizațiile pentru drepturile animalelor

Cățelușa abuzată care plânge ca un om. Ciobănescul german abandonat a fost salvat de organizațiile pentru drepturile animalelor

Abuzul poate afecta mental câinele și îi pot modifica perspectiva față de oameni pentru totdeauna. Cățelușa din povestea de astăzi face parte din rasa ciobănescului german. Este vorba de o cățelușă fără adăpost, pe nume Rain. Aceasta a stat ascunsă sub o mașină preț câteva zile bune. 

De fiecare dată când cineva se apropia de el, Rain începea să tremure. Locatari i-au alertat pe cei de la ”Hope for Paws”, o asociație specializată în protecția drepturile animalelor. Salvatorii au ajuns la fața locului pentru a-i da o mână de ajutor cățelușei fără adăpost. Îngerul păzitor al lui Rain a fost Loreta, salvatoarea i-a întins un cheesburger.

Povestea cățelușei Rain – un ciobănesc german abuzat 

Din păcate, Rain a închis-o complet pe Loreta cu limbajul corpului și cu plânsetele îngrozitoare. Echipa de salvare a fost uluită de strigătele de ajutor al patrupedului asemănătoare cu cele umane. Era greu de imaginat ce abuz a suferit de și-a vocalizat frica pură într-un mod atât de intens. Salvatorii nu mai auziseră până atunci sunete atât de îngrozitoare.

 

Cățelușa abandonată s-a ascuns sub vehicul și a așteptat ca salvatorii să plece. După care s-a strecurat într-un gol pentru a crea mai multă distanță dintre ea și salvatori. Însă, salvatorii au sigilat perimetru cu o plasă, iar Loreta a recuperat-o pe Rain folosind un laț.

Chiar și după ce a fost salvată, Rain a continuat să plângă, iar strigătele semănau cu cele umane, expresiile de durere sufletească nu s-au oprit. Salvatorii au fixat-o într-o ladă și-au dus-o deîndată la un spital pentru un control de sănătate. Din fericire, Rain a acceptat intențiile bune ale salvatorilor și s-a liniștit în timp ce i se făcea băiță.

Rain s-a vindecat foarte repede. A devenit atât de afectuoasă și de drăgălașă în noul adăpost, încât și-a găsit la doar două săptămâni distanță o familie care să o adopte, potrivit ro.kristinseale.com.

Rain a fost rebotezată și acum noii stăpâni o strigă ”Sassy Pants Dunbar”, un nume care se potrivește de minune cu personalitatea ei. Își petrece zilele alături de un alt cățeluș și cere mângâieri nesfârșite pe burtică de la noii ei părinți adoptivi. S-a schimbat complet după ce a fost salvată.