Sari la conținut
Home » Cățeii fac cele mai amuzante lucruri! Știu ei că sunt amuzanți? Să vedem care sunt acestea

Cățeii fac cele mai amuzante lucruri! Știu ei că sunt amuzanți? Să vedem care sunt acestea

Cățeii fac cele mai amuzante lucruri, iar ei nu prea știu că sunt amuzanți, însă le place să își distreze stăpânii. Patrupezii sunt animale deosebit de jucăușe, dar nu toate speciile se joacă de fapt. Un lucru este sigur, câinilor le place să-și facă oamenii fericiți.

Iată câteva lucruri pe care este posibil să le observați la cățeii dumneavoastră și care sunt perfect normale și chiar adorabile.

Visul

Câinii visează, iar atunci când fac acest lucru, este deosebit de drăguț. Piciorușele lor se mișcă, iar ei pot scoate mici zgomote haioase. Și câinii adulți fac acest lucru, dar cățeii trag mai des câte un pui de somn, așa că este posibil să îi vedeți făcând acest lucru din ce în ce mai mult.

Cățeii seamănă cu animăluțele de pluș

Articulațiile și mușchii cățelușilor sunt moi, așa că atunci când stau jos sau se întind, picioarele și picioarele lor ies ciudat în afară. Astfel că, în acest stadiu al dezvoltării, patrupezii seamănă cu animăluțele de pluș, care au atât de mult farmec pentru mulți oameni.

Gustă totul

La fel ca bebelușii, cățeii explorează cu gura. Ei nu au nicio idee că nu ar trebui să mănânce anumite lucruri, iar acest aspect este normal. Asigurați-vă că mediul înconjurător al cățelului dumneavoastră este sigur și lipsit de obiecte pe care nu ar trebui să le aibă și că aveți la îndemână o mulțime de jucării de mestecat adecvate și sigure pentru căței. Aflați cum să vă protejați casa și curtea de căței aici.

Latră la reflecția lor într-o oglindă sau fereastră

Să se vadă în oglindă pentru prima dată poate fi derutant pentru un câine tânăr. El se poate apropia cu prudență de „celălalt câine” și să îl adulmece, sau să se ferească de el cu totul până când își dă seama că nu există niciun miros și că nu este real. Zâmbiți și răsplătiți-vă cățelul pentru că s-a apropiat cu curaj. Nu-l forțați să se apropie de ceva de care îi este frică. Cel mai bine este să îl lăsați, să nu se grăbească.

Investighează televizorul

Mulți căței care nu au fost expuși la televizor vor ciuli măcar urechile atunci când aud lătratul la televizor. Unii chiar investighează de aproape, adulmecând tot în jurul televizorului în căutarea celuilalt câine. De obicei, își dau seama destul de repede că nu există cu adevărat un alt câine acolo.

Lucruri care par reale, dar nu sunt

Dacă cățelul tău vede o statuie a unui om sau a unui animal, ar putea crede că este vie! Pentru a vă ajuta cățelul să își dezvolte încrederea în ceea ce privește noile întâlniri, rămâneți calm și dumneavoastră. Lăudați-l și recompensați-l pentru că a verificat acest lucru ciudat. Din nou, nu îl forțați să se apropie; lăsați-o să nu se grăbească.

Cățeii fac cele mai amuzante lucruri, iar acest fapt îi ajută să fie foarte plăcuți și îndrăgiți de copii, astfel că patrupezii devin, de multe ori, cei mai buni prieteni de joacă pentru cei mici.